Μαντόνα: Γιατί επιθυμεί να αφαιρέσει τις πλαστικές πριν την παγκόσμια περιοδεία

Life
Μαντόνα: Γιατί επιθυμεί να αφαιρέσει τις πλαστικές πριν την παγκόσμια περιοδεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαντόνα θέλει απελπισμένα να αφαιρέσει τις πλαστικές πριν την παγκόσμια περιοδεία

Μετά τις σφοδρές επικρίσεις για τις πλαστικές που έχει υποβληθεί η βασίλισσα της ποπ, που είχαν ως αποτέλεσμα την παραμόρφωσή της, φαίνεται να επιδιώκει την παλιά της εικόνα, μάλιστα επείγεται να αποκαταστήσει τα πρησμένα μάγουλά της, για να είναι έτοιμη στην παγκόσμια περιοδεία που έχει προγραμματίσει.

Σύμφωνα με την Daily Mail η σούπερ σταρ, παρά την προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό της, φαίνεται ότι επηρεάστηκε βαθύτατα από τα σχόλια που της έκαναν, δήλωσε πηγή. Η ίδια πηγή υποστήριξε ότι η Μαντόνα θα υποβληθεί σε νέες επεμβάσεις για να αποκαταστήσει τα φυσικά της χαρακτηριστικά.

«Βλέπει και ακούει όσα λένε γι’ αυτήν και, για την περιοδεία, θέλει να μοιάζει περισσότερο με τον εαυτό της», πρόσθεσε.

Η Μαντόνα ξάφνιασε ακόμη και τους πιο ένθερμους θαυμαστές της, όταν εμφανίστηκε στα Grammys εμφανώς παραμορφωμένη, με την ίδια να επισημαίνει λίγες εβδομάδες αργότερα ότι το πρήξιμο μειώθηκε. Το κακό είχε γίνει. Η διάσημη τραγουδίστρια είχε ήδη γίνει θέμα συζήτησης για το νέο της πρόσωπο, που ήταν πολύ διαφορετικό.

Αμέσως πέρασε και πάλι στην αντεπίθεση, λέγοντας ότι έπεσε θύμα μισογυνισμού και ηλικιακού ρατσισμού. Όμως προφανώς δεν έπεισε και πάλι, οπότε πλέον περνά σε πιο δραστικές ενέργειες αποκατάστασης.

Η Μαντόνα πρόκειται να ξεκινήσει τη νέα της περιοδεία «The Celebration Tour» στις 15 Ιουλίου στο Βανκούβερ, θέλοντας να γιορτάσει τις τέσσερις δεκαετίες της στη μουσική σκηνή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News