Οργή Μικρούτσικου στον αέρα για το πρωταπριλιάτικο αστείο Τσελέντη - «Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;» (vid)

Life
Οργή Μικρούτσικου στον αέρα για το πρωταπριλιάτικο αστείο Τσελέντη - «Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφορμή του καβγά μεταξύ Μικρούτσικου και Κωνσταντινίδη ήταν το πρωταπριλιάτικο αστείο του Άκη Τσελέντη, διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, με τους δύο άνδρες να λογοφέρουν

Χαμός και έντονη λογομαχία στον αέρα πρωινής εκπομπής για μια διαφωνία σε ό,τι αφορά το πρωταπριλιάτικο αστείο του διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών Άκη Τσελέντη.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης λογομάχησαν έντονα για το εάν έπρεπε να περιλαμβάνονται ή όχι “φαινόμενα” όπως αυτό στο οποίο αναφέρθηκε ο κ. Τσελέντης (το άδειασμα της θάλασσας) σε αστεία, και μάλιστα από πανεπιστημιακούς, έστω και αν είναι πρωταπριλιάτικα.

«Στέφανε υπάρχουν 1 εκατομμύριο χωρία και περιοχές να κάνουν χιούμορ» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όταν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τον διέκοψε με συνέπεια ο παρουσιαστής να ξεσπάσει στον αέρα της εκπομπής.

«Περίμενε να ολοκληρώσω! Σταμάτα πήρες φόρα! Είναι φασιστικό αυτό που κάνεις! Στοπ! Να ακούσεις τη γνώμη του άλλου, κάνε μου τη χάρη, ήρεμα εσύ» ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ηρέμησε Ανδρέα! Δεν υψώνω καμία φωνή!» απάντησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Πριν λίγο μου έλεγε ότι κάνω ρατσιστικές τοποθετήσεις ο Ανδρέας, ήρθε το πρωί φρεσκοφτιαγμένος. Μα εσύ μου λες για ρατσισμό; Δέχομαι μια επίθεση χωρίς λόγο, πρωί πρωί. Όχι σε μένα αυτά! Κάνε μας τη χάρη! Μη μου λέτε εμένα για φασισμό. Σε μένα τα λες αυτά» ξέσπασε ο δημοσιογράφος και αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής.

«Δεν αφήνεις τον άλλον να μιλήσει! Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;» ξέσπασε ξανά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Παιδιά σας παρακαλώ με φέρνετε σε δύσκολη θέση! Μη τσαντίζεσαι Στέφανε, μια συζήτηση κάνουμε» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News