Σπύρος Δημητρίου: «Μέσα σε τρία χρόνια είχα τρεις απώλειες, των γονιών μου και το διαζύγιό μου»

Life
Σπύρος Δημητρίου: «Μέσα σε τρία χρόνια είχα τρεις απώλειες, των γονιών μου και το διαζύγιό μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η πιο συγκλονιστική απώλεια ήταν αυτή της μητέρας μου… Ακόμα και τώρα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Κάποια πράγματα δεν ξεπερνιούνται ποτέ…», είπε αρχικά ο Σπύρος Δημητρίου.

Για τον θάνατο των γονιών του, αλλά και για το διαζύγιό του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη, μίλησε ο γνωστός ποινικολόγος Σπύρος Δημητρίου, σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, ο κ. Δημητρίου μιλά ανοιχτά για το χωρισμό του από την τραγουδίστρια, στην εκπομπή «Γειά σου» και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού, λέγοντας μεταξύ άλλον ότι για εκείνον το διαζύγιό του είναι ακόμη μια απώλεια που κλήθηκε να διαχειριστεί παρότι ήταν ειρηνικό, ενώ ανέφερε ότι θα συνεχίσει να πηγαίνει στις συναυλίες της.

«Είχα τρεις απώλειες, τον θάνατο των γονιών μου αλλά και ένα διαζύγιο, όσο ειρηνικό και να είναι, όπως το δικό μου, για οποιονδήποτε λόγο και να συμβεί, είναι μια απώλεια. Είναι πένθος και αυτό. Η πιο συγκλονιστική απώλεια ήταν αυτή της μητέρας μου… Ακόμα και τώρα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Κάποια πράγματα δεν ξεπερνιούνται ποτέ…», είπε αρχικά ο Σπύρος Δημητρίου.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News