Viral βίντεο με τον Μίλτο Πασχαλίδη να τραγουδάει Ελένη Φουρέιρα!

Life
Viral βίντεο με τον Μίλτο Πασχαλίδη να τραγουδάει Ελένη Φουρέιρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το χιουμοριστικό περιστατικό καταγράφηκε από τους θαμώνες του μαγαζιού, με το σχετικό βίντεο να “ανεβαίνει” στο TikTok και να γίνεται viral, και τους χρήστες του διαδικτύου να ζητούν επίμονα... συνεργασία Πασχαλίδη-Φουρέιρα

Στον “Σταυρό του Νότου”, σε μία από τις τελευταίες εμφανίσεις του Πάνου Βλάχου, βρέθηκε προ ημερών ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο οποίος επεφύλασσε μια έκπληξη για τους θαμώνες του μαγαζιού.

Ο Πάνος Βλάχος, πέρα από την υποκριτική, ασχολείται και με το τραγούδι, και την Τρίτη 21 Μαρτίου ολοκλήρωσε τον κύκλο live εμφανίσεων στο “Σταυρό του Νότου”.

Στη διάρκεια αυτών, αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοι του ηθοποιού έσπευσαν να τον απολαύσουν επί σκηνής, με κάποιους εξ αυτών να καλούνται από τον Πάνο Βλάχο να σταθούν στο πλάι του και να τραγουδήσουν μαζί κάποια τραγούδια.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον Μίλτο Πασχαλίδη, με την κατάσταση, ωστόσο, να παίρνει… χιουμοριστική τροπή.

Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός της έντεχνης και ροκ μουσικής σκηνής κλήθηκε από τον Πάνο Βλάχο να ανέβει στη σκηνή προκειμένου να ερμηνεύσουν παρέα κάποια τραγούδια.

Ωστόσο, κάποια στιγμή ο Πάνος Βλάχος προσπάθησε να μάθει στον Μίλτο Πασχαλίδη on stage ένα από τα τραγούδια της Ελένης Φουρέιρα, και συγκεκριμένα το “Reggaeton”.

Ο γνωστός ερμηνευτής, όμως, δεν γνώριζε τους στίχους, ενώ σε σχετικό βίντεο που καταγράφεται η προσπάθειά του να τραγουδήσει τη μεγάλη επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα ρωτάει απορημένος τον Πάνο Βλάχο τι… είναι το “Reggaeton”.

Το χιουμοριστικό περιστατικό καταγράφηκε από τους θαμώνες του μαγαζιού, με το σχετικό βίντεο να “ανεβαίνει” στο TikTok και να γίνεται viral, και τους χρήστες του διαδικτύου να ζητούν επίμονα... συνεργασία Πασχαλίδη-Φουρέιρα!

 Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News