Ματίνα Νικολάου: «Δε με ξάφνιασε η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά να σταματήσει - Θέλει να ξεκουραστεί» (vid)

Life
Ματίνα Νικολάου: «Δε με ξάφνιασε η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά να σταματήσει - Θέλει να ξεκουραστεί» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συνεργάτις του Νίκου Μουτσινά σχολίασε την απόφαση του παρουσιαστή της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” να κάνει παύση από την τηλεόραση

Παύση από την τηλεόραση αποφάσισε να κάνει ο Νίκος Μουτσινάς, μια απόφαση του παρουσιαστή της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” που κλήθηκε να σχολιάσει η συνεργάτις του στην εκπομπή Ματίνα Νικολάου.

Αρχικά, όπως είπε σε δημοσιογράφο από το “Breakfast@Star” που τη συνάντησε, «ακόμα δεν έχω κάνει καμία συζήτηση, έχουμε αρκετό καιρό μέχρι τον Ιούνιο. Θα έρθουν πράγματα, φαντάζομαι: θέατρο, σίριαλ... Για τηλεόραση δεν θα έκανα έτσι κι αλλιώς κάτι, εκτός από σίριαλ μόνη μου. Με τον Νίκο θα έκανα θέατρο μαζί, αλλά και χώρια. Δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο να λέει ότι θα είμαστε για πάντα μαζί. Δεν με ξάφνιασε. Είναι ωραίο να έρχεται η στιγμή που να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Θέλει να ξεκουραστεί».

Και πρόσθεσε: «Είναι λίγο περίεργο που θα αποχωριστώ τη Βάνια. Είναι μια δική μου καθημερινότητα και κρατώ αυτό το κορίτσι για πάρα πολλά χρόνια, αλλά όλοι οι ρόλοι τελειώνουν κάποια στιγμή και θα κάνω κάποιους άλλους. Η Βάνια ήταν στο “Καλό Μεσημεράκι”».

Για την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τον Μάρκο Σεφερλή είπε: «Δεν ξέρω αν έγινε τυχαία ή όχι. Είναι πάρα πολύ ωραία που θα έρθει εδώ ο κύριος Σεφερλής. Καλή επιτυχία».

Αμέσως μετά τα δημοσιεύματα για τον Νίκο Μουτσινά και το τέλος της εκπομπής του, η Ματίνα Νικολάου, μπαίνοντας στο πλατό, είπε στον παρουσιαστή: «Τι έγινε, Νικόλα; Εγώ είμαι σε διαδικασία εύρεσης εργασίας», με εκείνον να απαντά: «Δεν σε φοβάμαι εσένα, δε θα χαθείς. Δεν θα αναλάβεις τη ζώνη;».

Γνωστή για το χιούμορ της, η Βάνια του απάντησε πως είναι έτοιμη να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. «Ποια ζώνη να αναλάβω; Δεν είμαι για εδώ, είμαι για εξωτερικό, γιατί το αξίζω», ανέφερε.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News