Ανδρέας Μικρούτσικος: Βγήκε από τη ΜΕΘ - Τα πρώτα του λόγια μέσα από το νοσοκομείο (vid)

Life
Ανδρέας Μικρούτσικος: Βγήκε από τη ΜΕΘ - Τα πρώτα του λόγια μέσα από το νοσοκομείο (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον γνωστό παρουσιαστή και μουσικό, ο οποίος μεταφέρθηκε σε δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται, αφού η υγεία του πάει πολύ καλύτερα

Καλά είναι τα νέα σχετικά με τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος νοσηλεύεται μετά από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού που υπέστη. Ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε σε δωμάτιο του νοσοκομείου μετά την ανταπόκριση που είχε στη θεραπεία των γιατρών και η διαδικασία αποσωλήνωσής του στέφθηκε από επιτυχία.

Ρεπόρτερ του “Καλύτερα δεν γίνεται” μετέφερε στην εκπομπή του Σαββάτου 4 Μαρτίου τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή μέσα από το νοσοκομείο, αλλά και μερικές φωτογραφίες του, λίγες μέρες μετά την αποσωλήνωσή του και τη μεταφορά του από η ΜΕΘ σε δωμάτιο του νοσοκομείου.

«Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης. Είμαι πολύ καλά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Κοκλώνη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προσωπικό μου γιατρό τον κ. Πλουμίδη και το νοσηλευτικό προσωπικό. Ευχαριστώ τον Alpha. Φιλάκια πολλά στο Ναταλάκι. Σας αγαπώ πολύ!», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο παρουσιαστής και μουσικός μεταφέρθηκε πριν μερικές στο νοσοκομείο “Υγεία”, μετά από έντονη δύσπνοια που ένιωσε. Έπειτα από μια σειρά εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε, οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και τον μετέφεραν στην εντατική, όπου και έμεινε για μερικές μέρες.

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News