Κρις Μπράουν: Πέταξε το κινητό θαυμάστριάς του στο πλήθος επειδή τον αγνοούσε (vid)

Life
Κρις Μπράουν: Πέταξε το κινητό θαυμάστριάς του στο πλήθος επειδή τον αγνοούσε (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Κρις Μπράουν φαίνεται να μην μπορεί να ξεφεύγει πάντα από τον διάχυτο και προκλητικό αυθορμητισμό του

Παρά το γεγονός ότι προσπαθεί εδώ και χρόνια να ανακτήσει την αγάπη του κοινού και να αποκαταστήσει τη φήμη του, ο Κρις Μπράουν φαίνεται να μην μπορεί να ξεφεύγει πάντα από τον διάχυτο και προκλητικό αυθορμητισμό του.

Σε πρόσφατη συναυλία του, ο τραγουδιστής ανέβασε στη σκηνή μία γυναίκα, η οποία ενθουσιασμένη που την επέλεξε και της χόρευε θέλησε να απαθανατίσει τη στιγμή στο κινητό της, όπως αναφέρει το protothema.gr. Η κίνησή της να βγάλει το κινητό και να τραβήξει βίντεο, όσο ο Μπράουν της τραγουδούσε και οι χορευτές του χόρευαν αποκλειστικά για εκείνη, εκνεύρισε τον τραγουδιστή.

Στην αρχή, ο Μπράουν φαίνεται να παίρνει απαλά το τηλέφωνο από τα χέρια της και να το βάζει στην άκρη. Άρχισε ακόμη να της χορεύει ένα αισθησιακό lapdance, αλλά εκείνη το άρπαξε και πάλι για να συνεχίσει να βιντεοσκοπεί.

Ο Μπράουν φαίνεται πως απηύδησε μαζί της και μέσα σε δευτερόλεπτα της άρπαξε το τηλέφωνο από τα χέρια και το πέταξε στο πλήθος. Η εμφανώς ενοχλημένη γυναίκα πέταξε στη συνέχεια τα χέρια της στον αέρα πριν σβήσουν τα φώτα της σκηνής και η αμήχανη συνάντηση λάβει τέλος. Μέλος από το κοινό κατέγραψε το συμβάν και το κλιπ κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News