Πηνελόπη Πιτσούλη για Γιώργο Κιμούλη: «Και η φρασεολογία είναι βιασμός»

Life
Πηνελόπη Πιτσούλη για Γιώργο Κιμούλη: «Και η φρασεολογία είναι βιασμός»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συνέντευξή της η Πηνελόπη Πιτσούλη αναφέρθηκε στην κωμική σειρά που πρωταγωνιστεί “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη”, αλλά και τη θεατρική παράσταση του Γιώργου Κιμούλη

«Και η φρασεολογία είναι βιασμός, είναι ανεπίτρεπτο», είπε σε συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη με αφορμή τα λόγια στήριξης της Μαρίας Ιωαννίδου προς το πρόσωπο του Γιώργου Κιμούλη και την επιστροφή του τελευταίου στο θέατρο, μετά τα όσα του καταλογίστηκαν για φραστικό μπούλινγκ.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Ο πατέρας μου με προέτρεψε να γίνω ηθοποιός, γιατί ήταν το μεράκι του. Ο σύζυγός μου με έστειλε στη σχολή υποκριτικής», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί 57 χρόνια. Πρώτα γίναμε φίλοι και μετά εραστές».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα εγγόνια της και δήλωσε τυχερή και περήφανη που τα έχει. «Είναι επίτευγμα στη ζωή σου να έχεις εγγόνια, έχω πέντε. Η εγγονή μου έχει ταλέντο στην υποκριτική, ξεκίνησε και σχολή φέτος».

Αναφορικά με τον Γιώργο Κιμούλη και τη θεατρική παράσταση που έχει ανεβάσει, δήλωσε: «Ο Γιώργος Κιμούλης αν αποφάσισε ότι είναι έτοιμος ας εκτεθεί στο κοινό. Όσο για αυτό που είπε η Μαρία Ιωαννίδου, και η φρασεολογία είναι βιασμός, είναι ανεπίτρεπτο».

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Ιωαννίδου είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δόξα τω θεώ που επέστρεψε ο Κιμούλης. Ένας πολύ καλός ηθοποιός. Γιατί να κατηγορηθεί ο Κιμούλης για το οτιδήποτε, δεν έκανε τίποτα, δεν βίασε κανέναν. Πολλοί έχουν κακή συμπεριφορά, σε όλη μου την πορεία έχω συναντήσει πολλές κακές συμπεριφορές. Και ο σύζυγός μας, ο αδερφός μας μπορεί να έχει κακή συμπεριφορά. Τι σημαίνει αυτό; Δεν βίασε κανέναν ο Κιμούλης, έλεος πια. Έχω συνεργαστεί μαζί του, ναι είναι αυστηρός, είναι απότομος αλλά από εκεί και έπειτα δεν βίασε κανέναν. Χαίρομαι που επανήλθε στο θέατρο».

Τέλος, η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη”. «Κάνω μια στριμμένη πεθερά. Ως μαμά δεν έχω επέμβει ποτέ στη ζωή των παιδιών μου. Τη νύφη μου την εκτιμώ ιδιαίτερα, αν καταλάβω ότι δεν αγαπάει τον γιο μου, αλίμονό της!», είπε χιουμοριστικά.

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News