Μόνικα Μπελούτσι - Τιμ Μπάρτον: Αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά καταμεσής του δρόμου (pics)

Life
Μόνικα Μπελούτσι - Τιμ Μπάρτον: Αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά καταμεσής του δρόμου (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαμός με τα παθιασμένα φιλιά της Ιταλίδας καλλονής με τον κινηματογραφικό παραγωγό καταμεσής του δρόμου

Παθιασμένα φιλιά αντάλλαξαν καταμεσής του δρόμου η Ιταλίδα ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι και ο κινηματογραφικός παραγωγός Τιμ Μπάρτον, αφότου αποκαλύφθηκε ότι είναι κρυφά ζευγάρι εδώ και τέσσερις μήνες.

Σύμφωνα με την Daily Mail οι φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού προέρχονται από την έξοδό τους την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Μετά την έξοδό τους σε εστιατόριο του Παρισιού ο Τιμ Μπάρτον αγκάλιασε τη Μόνικα Μπελούτσι και αντάλλαξαν ένα φλογερό φιλί.

Ζευγάρι εδώ και 4 μήνες η Μόνικα Μπελούτσι με τον Τιμ Μπάρτον

Γνωρίστηκαν πριν από 16 χρόνια, αλλά λέγεται ότι άρχισαν να βγαίνουν αφού συναντήθηκαν ξανά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumière στη Λυών τον περασμένο Οκτώβριο.

Το Paris Match γράφει ότι η Μόνικα και ο Τιμ «συναντήθηκαν για λίγο στα σκαλιά του Palais des Festivals στις Κάννες το 2006, αλλά μόλις δεκαέξι χρόνια αργότερα, στα παρασκήνια ενός άλλου φεστιβάλ, ήρθαν πιο κοντά».

Μάλιστα, η 58χρονη Μόνικα Μπελούτσι, η οποία ήταν επίτιμη προσκεκλημένη στο φεστιβάλ, απένειμε στον 64χρονο Τιμ Μπάρτον το βραβείο Lumiere lifetime achievement.

«Σε όλη μου τη ζωή μαζί, δεν έχω νιώσει ποτέ τόση αγάπη όσο απόψε», είχε πει τότε ο Μπάρτον.

Μπελούτσι και Μπάρτον είχαν «συλληφθεί» επίσης, στο ίδιο φεστιβάλ, στην προβολή της ταινίας «Silent Documentary Film», που σκηνοθέτησε το 1895 ο αείμνηστος Γάλλος σκηνοθέτης Louis Lumiere.

Η Μόνικα Μπελούτσι είναι μόνη από τότε που χώρισε από τον καλλιτέχνη Nicolas Lefebvre το 2019. Υπήρξε παντρεμένη από το 1997 έως το 2013 με τον Βενσάν Κασέλ.

Γνώρισε τον Κασέλ το 1996, στα γυρίσματα της ταινίας «l'Appartement» του Gilles Mimouni. Έχουν δύο κόρες, την Ντέβα, η οποία γεννήθηκε το 2004, και τη Λεονί, η οποία ήρθε στον κόσμο το 2010.

Σε συνέντευξή της το 2011 η Μόνικα Μπελούτσι είχε περιγράψει πώς ενεργεί στις σχέσεις της, λέγοντας ότι σε αυτά τα θέματα δεν χωρά λογική. «Με παρασύρει η στιγμή και το ένστικτο. Δεν υπάρχει ορθολογισμός, μόνο συναισθήματα. Αγαπάς ή δεν αγαπάς», είχε πει χαρακτηριστικά.

Και για τον γάμο της με τον Κασέλ έλεγε τότε: «Δεν αποφασίζεις όταν κάθεσαι γύρω από ένα τραπέζι: Εντάξει, έχω δύο παιδιά, 16 χρόνια ζωής ως ζευγάρι, αυτό θα ήταν ωραίο αν διαρκούσε, αλλά πώς θα το κάνω να δουλέψει; Δεν νομίζω καθόλου ότι ένα ζευγάρι είναι κάτι που "το δουλεύεις", όπως λέμε».

Η πιο γνωστή σχέση του Τιμ Μπάρτον ήταν με την Έλενα Μπόναμ-Κάρτερ. Χώρισαν το 2014. Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ, αλλά ήταν μαζί για 13 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: τον γιο τους Μπίλι, 20 ετών, και την κόρη τους Νελ, 16 ετών.

Η Helena μίλησε για τον χωρισμό τους στο περιοδικό Harper's Bazaar το 2016. «Περνάς τεράστια θλίψη -είναι ο θάνατος μιας σχέσης, οπότε είναι εντελώς μπερδεμένο. Η ταυτότητά σου, τα πάντα, αλλάζουν. Εγώ λέω: Δεν είμαι ο εαυτός μου αυτή τη στιγμή, οπότε να είστε προσεκτικοί. Όλοι πάντα λένε ότι πρέπει να είσαι δυνατός και σκληρός, αλλά δεν πειράζει να είσαι εύθραυστος», είχε πει η ηθοποιός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News