Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Γνωστοί και μη με παίρνουν και με ρωτάνε για αυτή την εγκυμοσύνη» (vid)

Life
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Γνωστοί και μη με παίρνουν και με ρωτάνε για αυτή την εγκυμοσύνη» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν μπορώ να πω ακόμα, σε 15 μέρες ας το πουν οι άνθρωποι. Δεν είμαστε κοντά σε γέννα», είπε η τηλεπαρουσιάστρια στην εκπομπή της

Την αποκάλυψη για μια εγκυμοσύνη που θα ταράξει τα νερά της ελληνικής swowbiz εάν μαθευτεί έκανε το πρωί της Τετάρτης 23/2 η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν σε ποιον αναφέρεται.

Επανερχόμενη, το πρωί της Πέμπτης η τηλεπαρουσιάστρια αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στη μυστήρια εγκυμοσύνη που ανακοίνωσε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στην εκπομπή της Happy Day.

«Τι έχω πάθει που είπα εχθές για αυτή την εγκυμοσύνη που ξέρω. Γνωστοί και μη με παίρνουν και με ρωτάνε. Έχει πλάκα γιατί κάποιοι με παίρνουν και μου λένε είναι αυτός, είναι ο τάδε. Δεν μπορώ να πω ακόμα, σε 15 μέρες ας το πουν οι άνθρωποι. Δεν είμαστε κοντά σε γέννα».

//--> //-->

Υπενθυμίζεται πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε δηλώσει: «Και εμείς έχουμε μια αξιοπρέπεια. Και εμείς μαθαίνουμε πράγματα που δεν τα δημοσιοποιούμε. Μπορεί να είμαστε δημοσιογράφοι, να θέλουμε να κάνουμε νούμερα, να θέλουμε να βγάζουμε αποκλειστικά, αλλά δεν είναι όλα στον βωμό της τηλεθέασης. Δηλαδή θέλω να πω, εγώ αυτή τη στιγμή ξέρω μια εγκυμοσύνη που είναι σε εξέλιξη που αν μαθευτεί θα ταράξει τα νερά, γιατί είναι μη αναμενόμενη. Ξέρω για χωρισμούς. Κάποια πράγματα αν δεν διασταυρωθούν, δεν τα λες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News