“Σασμός”: Θα μιλήσει η Αργυρώ στον Αστέρη για το παιδί; - Τι απαντά η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη (vid)

Life
“Σασμός”: Θα μιλήσει η Αργυρώ στον Αστέρη για το παιδί; - Τι απαντά η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κι εγώ θέλω να πω την αλήθεια και στο παιδί και στον Αστέρη, αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει στο κεφάλι μου και δεν το λέω», είπε σε συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός

Καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή ήταν την Κυριακή η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, η ηθοποιός που ενσαρκώνει την Αργυρώ στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός».

Η ταλαντούχα ηθοποιός δεν θα μπορούσε να αποφύγει τις ερωτήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι στα επόμενα επεισόδια και αν η Αργυρώ θα αποκαλύψει την πατρότητα του παιδιού της στον Αστέρη, τον οποίο υποδύεται ο Ορφέας Αυγουστίδης.

//--> //-->

Τελικά θα μάθει ο Αστέρης την αλήθεια;

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη τόνισε: «Κι εγώ θέλω να πω την αλήθεια και στο παιδί και στον Αστέρη, αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει στο κεφάλι μου και δεν το λέω. Πραγματικά, εδώ το έχω! Πότε θα το πω; Ελπίζω να γίνει σύντομα. Αυτό δεν το ξέρω όμως, δεν έχω πάρει τα σενάρια» ανέφερε η ηθοποιός.

«Θα κάνουμε μαζί υπομονή, κι εγώ μαζί σας, γιατί θέλω κι εγώ να το μάθει. Εγώ θα του το είχα πει του ανθρώπου. Τι είναι αυτά, ένα χρόνο τα λιβανίζει! Μαζί θα περάσουμε αυτόν τον Γολγοθά», είπε γελώντας η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News