Γιατί μπήκε στο χειρουργείο η Μαρία Κορινθίου - Πότε επιστρέφει στο “Πρωινό”

Life
 Γιατί μπήκε στο χειρουργείο η Μαρία Κορινθίου - Πότε επιστρέφει στο “Πρωινό”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δημοφιλής ηθοποιός είπε πως διαγνώστηκε με φλεβική ανεπάρκεια και έπρεπε να χειρουργηθεί

Για πρώτη φορά σχετικά με το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μίλησε σε εκπομπή gossip η Μαρία Κορινθίου, η οποία ανέφερε ότι τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου αναμένεται θα επιστρέψει στο πόστο της στην εκπομπή «Πρωινό».

//--> //-->

Σε συνομιλία που είχε η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και η Σίσσυ Χρηστίδου με την ίδια, η δημοφιλής ηθοποιός είπε πως διαγνώστηκε με φλεβική ανεπάρκεια και έπρεπε να χειρουργηθεί.

«Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια στα πόδια μου. Είχαμε προγραμματίσει μετά τις γιορτές να μπω για εγχείρηση. Ήταν να κάνω επέμβαση με λέιζερ αλλά μέσα στο χειρουργείο ο γιατρός βρήκε ανεύρυσμα. Κι έτσι με… άνοιξαν κανονικά στο αριστερό πόδι. Ήξερα ότι είχα φλεβική ανεπάρκεια. Η φλέβα στο πόδι πεταγόταν λες και θα σπάσει, ειδικά όταν κουραζόμουν. Το σώμα μου μιλούσε, μου έλεγε: “Μαρία, πρέπει να κάνεις την επέμβαση”. Τώρα είμαι με ράμματα και γάζες. Πρέπει να κάθομαι, να είμαι ξαπλωμένη. Κάποια στιγμή θα κάνω και το άλλο πόδι», είπε στην εκπομπή η Μαρία Κορινθίου.

«Ο γιατρός μου θα με σκοτώσει. Θα γυρίσω αύριο στο Πρωινό, φειδωλά» συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News