Έτσι είναι σήμερα η Ναταλία Λιονάκη - Πουλάει κομποσκοίνια ως καλόγρια για να ζήσει

Life
Έτσι είναι σήμερα η Ναταλία Λιονάκη - Πουλάει κομποσκοίνια ως καλόγρια για να ζήσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 46χρονη ηθοποιός σήμερα δε θυμίζει σχεδόν σε τίποτα την κοπέλα με τα κατακόκκινα μαλλιά. Είναι σχεδόν αγνώριστη. Η Ναταλία κλείστηκε αρχικά σε μοναστήρι στην Κρήτη, ενώ στη συνέχεια πήρε την απόφαση και άφησε το μοναστήρι και επέστρεψε στο σπίτι της στο Παγκράτι

Μακριά από όλους και από όλα ζει πλέον, εδώ και χρόνια, η Ναταλία Λιονάκη.

Η ηθοποιός, που συμμετείχε σε πασίγνωστα ελληνικά σίριαλ, απαθανατίστηκε φανερά αδυνατισμένη να πουλά κομποσκοίνια για να ζήσει, σύμφωνα με το ciao.gr, καθώς έχει πλέον αφιερώσει τη ζωή της ολοκληρωτικά στον Θεό.

Η 46χρονη ηθοποιός σήμερα δε θυμίζει σχεδόν σε τίποτα την κοπέλα με τα κατακόκκινα μαλλιά. Είναι σχεδόν αγνώριστη. Η Ναταλία κλείστηκε αρχικά σε μοναστήρι στην Κρήτη, ενώ στη συνέχεια πήρε την απόφαση και άφησε το μοναστήρι και επέστρεψε στο σπίτι της στο Παγκράτι.

Όταν η Ναταλία είχε γίνει μοναχή, η μητέρα της είχε καταγγείλει τον ηγούμενο της Μονής στην Κρήτη για προσηλυτισμό και μετά από διάφορα επεισόδια η κοπέλα επέστρεψε στην οικογένειά της! Παρ' όλα αυτά, αυτή η απόφαση της δεν ήταν οριστική, καθώς τελικά διάλεξε το δρόμο του μοναχισμού. Σήμερα ακούει στο μοναχή Φεβρωνία. Στις 14 Αυγούστου 2017 έγινε και επίσημα μοναχή. Πιο συγκεκριμένα εκάρη στην Κένυα, με τη στήριξη του πνευματικού της, πατέρα Απόστολου.

Σύμφωνα με το ciao.gr, η Ναταλία Λιονάκη βρίσκεται συχνά στην Αγία Παρασκευή καθώς έχει βρει εκεί ένα κατάστημα για να τυπώνει σχέδια για τα κεντήματά της.

«Η σημερινή Ναταλία Λιονάκη δεν έχει καμία σχέση με την ηθοποιό με τα κατακόκκινα μαλλιά, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές. Όταν την είχαμε πρωτοδεί, νομίσαμε πως πρόκειται για κάποια καλόγρια, αφού είναι ντυμένη στα μαύρα με μακριά φούστα και μανίκια, αλλά χωρίς μαντίλι στο κεφάλι.

Μετά, καταλάβαμε πως ήταν η γνωστή ηθοποιός. Έρχεται εδώ γιατί έχει βρει τα κατάλληλα μηχανήματα που τυπώνουν πάνω σε καμβά διάφορα σχέδια για κεντήματα. Είναι πολύ διακριτική και λιγομίλητη. Κάνει αθόρυβα τη δουλειά της και φεύγει. Δεν θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της», εξήγησε άνθρωπος στο περιοδικό που την έχει δει από κοντά.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Ναταλία Λιονάκη πουλάει κομποσκοίνια και κεντήματα που φτιάχνει η ίδια προκειμένου να βγάζει τα προς τα ζην.

(Photo: ciao.gr)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News