Πάμελα Άντερσον: «Έχω κρατήσει το κόκκινο μαγιό του Baywatch... μου κάνει ακόμη»

Life
Πάμελα Άντερσον: «Έχω κρατήσει το κόκκινο μαγιό του Baywatch... μου κάνει ακόμη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι μόνο έχει κρατήσει η Πάμελα Άντερσον το εμβληματικό κόκκινο μαγιό που φορούσε όταν πρωταγωνιστούσε στο Baywatch, αλλά το δοκιμάζει κιόλας κατά καιρούς, αφού της χωράει ακόμα...

Τριάντα χρόνια μετά τον ρόλο της στη δημοφιλή σειρά Baywatch, η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο Πάμελα Άντερσον αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο “Entertainment Tonight” του Καναδά ότι έχει κρατήσει το κόκκινο ολόσωμο μαγιό με το οποίο ξετρέλαινε τον ανδρικό πληθυσμό. Μάλιστα, όπως είπε, όχι μόνο έχει στην γκαρνταρόμπα της το εμβληματικό κόκκινο μαγιό που φορούσε όταν πρωταγωνιστούσε στο Baywatch, αλλά πρόσθεσε ότι το δοκιμάζει κιόλας κατά καιρούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ET Canada (@etcanada)

«Είχα κάνα δυο (ενν. μαγιό) εκείνη την εποχή. Τώρα έχω μόνο ένα και μου κάνει», αποκάλυψε η Καναδή σταρ. «Το φοράω κάθε τόσο και μού κάνει ακόμη!».

Στη συνέχεια είπε ότι μερικές φορές το φοράει για να κάνει πλάκα σε πάρτι: «Μια φορά ήμουν με φίλους... Ήμουν έξω με τον Luke Gilford, τον φωτογράφο, και ήμουν μαζί του σε ένα πάρτι. Θυμάμαι που έλεγαν “πού είναι η Pamela; Τότε μπήκα στο ντους και βγήκα καταβρεγμένη και έδωσα σε όλους το φιλί της ζωής”».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News