Tσάβι: Μαθαίνει τον ύμνο της Μπαρτσελόνα στον 4χρονο γιο του - Δείτε το βίντεο (vid)

Life
Tσάβι: Μαθαίνει τον ύμνο της Μπαρτσελόνα στον 4χρονο γιο του - Δείτε το βίντεο (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής της Μπαρτσελονά, μοιράστηκε μέσω Instagram το βίντεο, στο οποίο μαθαίνει στο μικρό του γιο, τα λόγια του ύμνου της ομάδας

Ένα απολαυστικό βίντεο χάρισε ο Τσάβι στους θαυμαστές του, καθώς απαθανατίστηκε να τραγουδάει τον ύμνο της Μπαρτσελόνα με τον 4χρονο γιο του.

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral και παράλληλα αποθεώθηκε από τους οπαδούς του καταλανικού συλλόγου.

Ο Τσάβι, αποτελεί σπουδαίο κεφάλαιο για την Μπαρτσελόνα και η αγάπη του για την ομάδα εκφράστηκε στα χρόνια που «υπηρέτησε» ως παίκτης και πλέον, ως προπονητής, μεταλαμπαδεύοντας την τεχνική και τις ικανότητές του στους νέους παίκτες.

Ο προπονητής της Μπαρτσελονά, μοιράστηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram το βίντεο, στο οποίο μαθαίνει στο μικρό του γιο, Νταν, τα λόγια του ύμνου της ομάδας.

Ο μικρός Νταν, τον περασμένο Νοέμβριο έγινε 4 ετών και όπως είναι φυσικό… ανήκει στους φανατικούς οπαδούς της ομάδας της Βαρκελώνης... από κούνια.

Ο Τσάβι και η σύζυγος του Νούρια Κουνιγιέρα γνωρίστηκαν το 2012 και μετά από έναν χρόνο αποφάσισαν να παντρευτούν. Πιο συγκεκριμένα στις 13 Ιουλίου 2013, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Έχουν μια όμορφη κόρη που ονομάζεται Ασία, που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2016 και τον 4χρονο Νταν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News