Η Κατερίνα Ζαρίφη έχασε 20 κιλά - Πώς τα κατάφερε

Life
Η Κατερίνα Ζαρίφη έχασε 20 κιλά - Πώς τα κατάφερε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακή είναι η αλλαγή στην εμφάνιση της Κατερίνας Ζαρίφη τον τελευταίο καιρό

Η αγαπημένη παρουσιάστρια κατάφερε να χάσει όλα τα περιττά κιλά που την ταλαιπωρούσαν και είναι πραγματικά αγνώριστη.

Φυσικά όμως δεν έχασε 20 κιλά τρώγοντας αλλά με σκληρή δουλειά και μάχη με τον εαυτό της. Στο τέλος όμως τα κατάφερε και είναι πολύ περήφανη για το αποτέλεσμα!

Η ίδια έχει αποκαλύψει πως αφότου νόσησε με κορονοϊό, κατάφερε να χάσει περίπου 20 κιλά και εξήγησε τον τρόπο.

Όπως λοιπόν έχει πει η ίδια, δεν έκανε κάποια συγκεκριμένη δίαιτα, απλά ξεκίνησε να προσέχει τα γεύματά της και έκοψε το λιπαρό φαγητό.

Το χρήσιμο κόλπο της που αξίζει να το κάνεις κι εσύ, ήταν πως σταμάτησε να τρώει junk food!

«Εγώ μετά τον κορωνοϊό, επειδή το στομάχι ήταν έτσι κι έτσι, σταμάτησα να τρώω junk food και είπα όσο τρέχω στη δουλειά δεν θα επιβαρύνω τον εαυτό μου με βαρύ, λιπαρό φαγητό. Όταν στεναχωριέμαι μου αρέσει να το ζω. Γενικά είμαι XL σε όλες μου τις εκφάνσεις. Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορωνοϊό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα.

Είναι αγχωτικό γι’ αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα. Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει», είχε δηλώσει η Κατερίνα Ζαρίφη και συνέχισε:

«Το μυστικό μιας πετυχημένης δίαιτας είναι να την βαφτίσεις διατροφή και όχι δίαιτα. Αν κάνεις ένα στραβοπάτημα μη σε πάρει από κάτω. Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο διατροφολόγο ή διατροφή που ακολουθώ. Να πω στα κορίτσια ότι αν θέλουν να το κάνουν να ζητήσουν τη βοήθεια ενός ειδικού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News