Πασχάλης Τερζής - Βασίλης Καρράς: Κάποτε φίλοι, σήμερα δε θέλει να βλέπει ο ένας τον άλλο - Ποιος ο λόγος που δεν μιλούν

Life
Πασχάλης Τερζής - Βασίλης Καρράς: Κάποτε φίλοι, σήμερα δε θέλει να βλέπει ο ένας τον άλλο - Ποιος ο λόγος που δεν μιλούν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δυο τους ήταν αδελφικοί φίλοι, όμως όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Καρράς στη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω», πλέον δεν έχουν καμία σχέση, με τον ίδιο να παρουσιάζει μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του

Ποια η πορεία των δύο καλλιτεχνών σήμερα;

Κάποτε φίλοι, σήμερα δε θέλει να βλέπει ο ένας τον άλλο: Ο αληθινός λόγος που δε μιλούν Πασχάλης Τερζής και Βασίλης Καρράς

Ο Πασχάλης Τερζής και ο Βασίλης Καρράς είναι δύο από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της εποχής τους, με εκπληκτικές σχέσεις, που όμως με την πάροδο του χρόνου «χάλασαν».

Οι δυο τους ήταν αδελφικοί φίλοι, όμως όπως αποκάλυψε ο λαϊκός τραγουδιστής στη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω», πλέον δεν έχουν καμία σχέση, με τον ίδιο να παρουσιάζει μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του.

Η αποκάλυψη Καρρά για τη σχέση με τον Τερζή

«Δεν έχουμε σχέσεις πια, τον αγαπώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά με μια πικρία στη φωνή του. Όσο για το γιατί, ο Βασίλης Καρράς τόνισε ότι ποτέ δεν κατάλαβε τον λόγο για αυτή την αλλαγή στις σχέσεις τους.

«Πιστεύω ότι ο Πασχάλης θα επιστρέψει για να κάνει δύο συναυλίες», σχολίασε σχετικά με την απόφαση του να αποσυρθεί και να μην δίνει ούτε συνεντεύξεις.

Ο Βασίλης Καρράς μίλησε και για την πολύχρονη καριέρα του στο τραγούδι αλλά και την δυσκολία που βίωσε στο ξεκίνημά του.

«Τα παράτησα ένα χρόνο γιατί κουράστηκα με τα μαχαιρώματα. Όταν ήρθα στην Αθήνα, έφαγα πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο. Δηλαδή δεν γράφονται σε βιβλίο, αυτά που έφαγα εγώ. Να φανταστείς ότι αναγκάστηκα να βάλω φρουρά στο σπίτι μου. Εγώ τι δουλειά έχω με την φρουρά που δεν πείραξα άνθρωπο στη ζωή μου για να βάλω δύο τρία άτομα; Λες γιατί αφού δεν μπήκα στα πόδια κανενός.

Πέρασα τρία χρόνια πάρα πολύ δύσκολα μέχρι που αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι μου και να πάω σε διαμέρισμα για να ησυχάσω. Δεν χρειάζεται να πω πράγματα πιο βαθιά», δήλωσε ο Βασίλης Καρράς.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News