Τανιμανίδης - Μαυρίδης: Η συγκινητική αγκαλιά στην βάφτιση των διδύμων (εικόνες, βίντεο)

Life
Τανιμανίδης - Μαυρίδης: Η συγκινητική αγκαλιά στην βάφτιση των διδύμων (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλεσμένος στην βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών του ο Σάκης Τανιμανίδης είχε τον Γιώργο Μαυρίδη

Οι πρώην παρουσιαστές της τηλεοπτικής επιτυχίας «World Party», Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης, έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία στην φιλία τους, καθώς άφησαν στην άκρη το παρελθόν και ό,τι τους χώριζε με αφορμή τη βάπτιση των δίδυμων παιδιών Τανιμανίδη.

Η εμφάνιση του Γιώργου Μαυρίδη, σύμφωνα με τον ιστότοπο star.gr, στη βάπτιση της Αριάνας και της Φιλίππας στη Μύκονο τους εξέπληξε όλους. Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε την εγκάρδια αγκαλιά των δύο ανδρών, οι οποίοι στη συνέχεια, είχαν μια συνομιλίας αρκετής ώρας, σε πολύ καλό κλίμα.

Ακόμη, ο Γιώργος Μαυρίδης συνομιλούσε για ώρα με τον πατέρα του Σάκη Τανιμανίδη, Στέφανο.

Σημειώνεται ότι οι δύο άντρες παρά τη μακροχρόνια φιλία που τους συνέδεε είχαν απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια χωρίς να είναι σαφής ο λόγος.

Η λαμπερή βάπτιση στη Μύκονο

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τους καλούς τους φίλους βρέθηκαν στο νησί των Ανέμων προκειμένου να βαπτίσουν τις δίδυμες κορούλες τους, Φιλίππα και Αριάνα.

Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου. Το ροζ χρώμα κυριάρχησε στη διακόσμηση του χώρου, που είχε ως φόντο το καταγάλανο Αιγαίο.

Νονοί τη μικρής Φιλίππας είναι ο Μάνος Γαβράς, η Μαρίνα Βερνίκου, η κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και ο γιος της, Γιώργος Καμπουρίδης, ενώ της Αριάνας, η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News