H Μπρίτνεϊ Σπίαρς επιστρέφει στο πλευρό του Έλτον Τζον

Life
H Μπρίτνεϊ Σπίαρς επιστρέφει στο πλευρό του Έλτον Τζον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επιστροφή της σταρ γίνεται σε μία έντονη και δύσκολη χρονιά με αμέτρητα πρωτοσέλιδα για την προσωπική της ζωή, την μητρότητα, τα προβλήματα ψυχικής υγείας, και τις δικαστικές διαμάχες με τον πατέρα της

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ Μπρίτνεϊ Σπίαρς επιστρέφει στη μουσική σκηνή σε μια συνεργασία έκπληξη με τον Έλτον Τζον. «Hold Me Closer» είναι ο τίτλος του τραγουδιού όπως επιβεβαιώθηκε και από το ειδησεογραφικό πρακτορείο PA, το οποίο επικαλείται η εφημερίδα «The Guardian», σε σχετικό ρεπορτάζ.

Είναι μία διασκευή της τεράστιας επιτυχίας του Βρετανού σταρ του 1971 «Tiny Dancer» από το άλμπουμ «Madman Across the Water». Το τραγούδι έφτασε στο Νο. 41 του Billboard Hot 100.

Η πρώτη επιβεβαίωση ήρθε όταν ο διάσημος τραγουδιστής δημοσιοποίησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το τίτλο του νέου τραγουδιού μαζί με emoji: ένα τριαντάφυλλο για την Σπίαρς και έναν πύραυλο για εκείνον ως «Rocketman».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elton John (@eltonjohn)

Η επιστροφή της σταρ γίνεται σε μία έντονη και δύσκολη χρονιά με αμέτρητα πρωτοσέλιδα για την προσωπική της ζωή, την μητρότητα, τα προβλήματα ψυχικής υγείας, και τις δικαστικές διαμάχες με τον πατέρα της που ακόμη συνεχίζονται παρά την δικαίωσή της τον Νοέμβριο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News