Μάρω Κοντού: Κάθε πρωί λέω στον καθρέπτη «Φτου σου κορίτσι μου εσύ είσαι 80 plus;» - Έχω κάνει όλες τις πλαστικές

Life
Μάρω Κοντού: Κάθε πρωί λέω στον καθρέπτη «Φτου σου κορίτσι μου εσύ είσαι 80 plus;» - Έχω κάνει όλες τις πλαστικές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ηθοποιός πέρασε από μια αποκαλυπτική ανάκριση στην οποία δεν δίστασε να απαντήσει σε καμία ερώτηση

Στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη “Night Out”, βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης 2 Ιουνίου, η αγαπημένη ηθοποιός Μάρω Κοντού. Στο πρώτο στάδιο της συνέντευξης στην «Ανάκριση» του παρουσιαστή η ηθοποιός απάντησε με μεγάλη ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις αποκαλύπτοντας μάλιστα και πτυχές του εαυτού της.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης από τις πρώτες ερωτήσεις που έκανε στην Μάρω Κοντού ήταν ποια ερώτηση στις συνεντεύξεις την εξοργίζει περισσότερο. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως την ενοχλεί ιδιαίτερα όταν της κάνουν ερωτήσεις για πλαστικές επεμβάσεις.

//--> //-->

«Εάν έχω κάνει face lifting, αν έχω φτιάξει τη μύτη μου, ναι, ναι! Ναι μωρέ, τα έχω κάνει όλα!», τόνισε η Μάρω Κοντού.

Η ηθοποιός αποκάλυψε στον παρουσιαστή ότι το πρώτο πράγμα που κάνει μόλις ξυπνήσει είναι να φτύσει τον εαυτό της στο καθρέπτη και εξήγησε το λόγο: «Πρώτα από όλα φτύνω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Να σου πω γιατί: Διότι κοιμάμαι γυμνή. Όπως τρέχω λοιπόν για να φτιάξω τον καφέ μου, έχω ένα μεγάλο καθρέφτη στο σαλόνι και όπως περνάω λέω "φτου σου, κοριτσάκι μου, εσύ είσαι 80 plus; Αποκλείεται" και φτιάχνω τον καφέ και είμαι πανευτυχής», τόνισε.

Τέλος η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει με τον χρόνο και πόσο την έχει αλλάξει: «Δε με φοβίζει ο χρόνος. Όσο έχω την υγεία μου, δε με φοβίζει τίποτα. Άλλωστε νομίζω η σχέση μου με το χρόνο πάει πάρα πολύ καλά. Ο χρόνος με έχει κάνει λίγο πιο σοφή, πιο ήρεμη, να αντέχω τα παράξενα και τα παράλογα, δεν με έχει σκληρύνει ούτε έχω χάσει την ευαισθησία μου», κατέληξε η Μάρω Κοντού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News