Eurovision 2022: Απόψε ο Α’ Ημιτελικός - Ψηλά η Ελλάδα στα στοιχήματα

Life
Eurovision 2022: Απόψε ο Α’ Ημιτελικός - Ψηλά η Ελλάδα στα στοιχήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αμάντα Γεωργιάδη θα δώσει απόψε τη δική της μάχη, με το τραγούδι «Die Together» για την Ελλάδα

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή της 66ης Eurovision και τον τελικό της 14ης Μαΐου που θα διεξαχθεί στο «Pala Olimpico» του Τορίνο έχει ξεκινήσει.

Μετά από αρκετά τεχνικά προβλήματα η σκηνή του Pala Olimpico, είναι έτοιμη να υποδεχτεί σήμερα Τρίτη 10 Μαΐου, στις 22:00 το βράδυ, τις πρώτες 17 χώρες ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Ελλάδα, την οποία εκπροσωπεί η 25χρονη Αμάντα Γεωργιάδη με το τραγούδι «Die Together», προκειμένου να συμμετέχουν στον Α’ Ημιτελικό.

//--> //-->

Η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα εμφανίζεται στην 15η θέση με το τραγούδι «Die Together». Πρόκειται για μια συναισθηματική και δυναμική μπαλάντα, που αφηγείται μια αληθινή ιστορία αγάπης.

Τη σκηνοθεσία της σκηνικής εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Σίλια Κριθαριώτη, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Αμάντας. Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού, ενώ τον σχεδιασμό της εικόνας στον φωτισμό επιμελήθηκε ομάδα visual artists από την Ουκρανία, με επικεφαλής τον Nicholas Chobb.

//--> //-->

//--> //-->

Η Ουκρανία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει καθώς αποτελεί το ακλόνητο φαβορί με το folk-rap συγκρότημα Khalush Orchestra και το τραγούδι «Stefania».

Οι παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι τρεις: η Laura Pausini, ο Alessandro Cattelan και η Mika.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News