Τζένιφερ Λόπεζ: Αποκαλύπτει σε βίντεο πως της έκανε πρόταση γάμου ο Μπεν Αφλεκ

Life
Τζένιφερ Λόπεζ: Αποκαλύπτει σε βίντεο πως της έκανε πρόταση γάμου ο Μπεν Αφλεκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ» είπε και έκανε λόγο για «δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη»

Η λατίνα τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ λίγες μέρες αφού της έκανε πρόταση ο εκλεκτός της καρδιάς της, Μπεν Άφλεκ περιέγραψε μέσα από ένα βίντεο την όμορφη στιγμή της ζωής της.

Δεκαοχτώ χρόνια αφού είχαν χωρίσει από τον προηγούμενο αρραβώνα τους τον Ιανουάριου 2004, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε ξανά το βράδυ της Παρασκευής 8 Απριλίου.

Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε λόγο για «δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη» και περιέγραψε «Δεν ήταν τίποτα φανταχτερό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

«Φανταστήκατε ποτέ το μεγαλύτερο σας όνειρο να γίνεται πραγματικότητα;» είπε αρχικά μιλώντας στους θαυμαστές της. «Το βράδυ του Σαββάτου, ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος της γης (εννοεί κάνοντας το αφρόλουτρό της), η όμορφη αγάπη μου γονάτισε και μου έκανε πρόταση γάμου. Ήμουν εντελώς απροετοίμαστη και απλώς τον κοίταξα στα μάτια χαμογελώντας και κλαίγοντας ταυτόχρονα προσπαθώντας να βάλω το μυαλό μου σε τάξη ότι αυτό συνέβαινε ξανά από την αρχή μετά από 20 χρόνια. Είχα μείνει κυριολεκτικά άφωνη με εκείνον να μου λέει: “Είναι αυτό ναι;”. Είπα ναι, φυσικά αυτό είναι ναι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Και συνέχισε: «Χαμογελούσα πλατιά και τα δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου, ένιωθα τόσο απίστευτα χαρούμενη και ολοκληρωμένη. Δεν ήταν τίποτα φανταχτερό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ ποτέ... απλά ένα ήσυχο Σαββατόβραδο, όπου δύο άνθρωποι υποσχέθηκαν να είναι για πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον». «Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι. Που είχαν μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη», κατέληξε η Λόπεζ.

Το πανάκριβο πράσινο διαμαντένιο δαχτυλίδι

Η σταρ αναφέρθηκε επίσης στο πράσινο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της 8,5 καρατίων, γράφοντας: «Το πράσινο ήταν πάντα το τυχερό μου χρώμα και τώρα, σίγουρα, θα είναι πάντα».

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποδέχτηκε για δεύτερη φορά την πρόταση γάμου από τον Μπεν Άφλεκ. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά για το ζευγάρι, καθώς η σχέση τους στηρίζεται σε δυνατά θεμέλια. Όπως έχουν πει οι ίδιοι, πλέον και οι δύο είναι πιο ώριμοι να διαχειριστούν την κατάσταση. Δεν τους νοιάζει τι γράφουν τα ΜΜΕ ή αν τους κυνηγούν οι παπαράτσι. Τώρα πια απολαμβάνουν τον έρωτά τους και ο ένας τον άλλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News