Η Ανδριανή συναντά τον Liak - Ο 19χρονος τραγουδιστής που «ρίχνει» το Youtube

Κρήτη
Η Ανδριανή συναντά τον Liak - Ο 19χρονος τραγουδιστής που «ρίχνει» το Youtube

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρόσωπο που έχει καθορίσει τον 19χρονο τραγουδιστή – Αποκαλύπτει τι τον κρατά στην Κρήτη και όλα όσα ετοιμάζει

Αυτό το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, η Ανδριανή συναντά τον Liak, τον 19χρονο τραγουδιστή από το Ηράκλειο, που μετά την εμφάνιση του στο X-FACTOR σε ηλικία μόλις 16 χρονών, κατάφερε να αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό και να ξεκινήσει μια πολύ δυναμική πορεία στο τραγούδι.

Κάνουν μια βόλτα στο κέντρο της πόλης και μιλούν για τα όνειρα του, τη ζωή του, για όσα τον κρατούν στην Κρήτη και για όσα ετοιμάζει.

Εξομολογείται ποιο πρόσωπο τον έχει καθορίσει, με ποιους καλλιτέχνες θα ήθελε να συνεργαστεί και πως είναι ο ίδιος μετά τη μεγάλη επιτυχία που έχει γνωρίσει από το X- FACTOR.

Στην εκπομπή που θα προβληθεί το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στις 17:50 στην ΚΡΗΤΗ TV, η Ανδριανή υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής την ψυχολόγο Ματούλα Βασιλάκη, και συζητούν για  το μυαλό μας που λειτουργεί ακατάπαυστα, για τις σκέψεις μας που ποτέ δεν σταματούν και μας παρασύρουν σε μια ατελείωτη υπερανάλυση των πάντων. Γιατί μας συμβαίνει αυτό και κυρίως πως μπορούμε να το διαχειριστούμε;

Η Φανή Καμπάνη, με την μεγάλη της εμπειρία σε εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και εφήβους έρχεται να μας προτείνει, ωραίες, εναλλακτικές δραστηριότητες για τα παιδιά μας, τα μικρά και τα μεγάλα.

Με την Μαρία Παναγιωτάκη, κοινωνιολόγο – ψυχολόγο, η Ανδριανή συζητά για τους τρόπους που μπορούν οι γονείς να χτίσουν μια σχέση επικοινωνίας και εμπιστοσύνης με το παιδί τους, ώστε να νοιώθει άνετα να μιλήσει για ότι και αν του συμβαίνει στη ζωή του.

Αυτό το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, στις 17:50 «Ανδριανή» στην ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News