Μίλο Βεντιμίλια: Τιμήθηκε με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Hollywood

Life
Μίλο Βεντιμίλια: Τιμήθηκε με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Hollywood

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ηθοποιός Μίλο Βεντιμίλια τόνισε ότι η απόκτηση του αστεριού είναι συναρπαστική εξέλιξη και τιμά «όλους τους συνεργάτες του μπροστά και πίσω από την κάμερα εδώ και 26 χρόνια»

Μετά από πολυετή καριέρα στην τηλεόραση, ο Μίλο Βεντιμίλια τιμήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, στο Hollywood.

Τα αποκαλυπτήρια του αστεριού του Αμερικανού ηθοποιού, πρωταγωνιστή της σειράς «This Is Us», σκηνοθέτη και παραγωγού έγιναν σε τελετή στη Λεωφόρο του Hollywood που μεταδόθηκε ζωντανά.

Το αστέρι του είναι το 2.710ο, δίπλα σε εκείνο της συμπρωταγωνίστριάς του, Μάντι Μουρ στη σειρά «This Is Us», η οποία ήταν παρούσα στην τελετή.

Ο Μίλο Βεντιμίλια είναι γνωστός από τους ρόλους του στις τηλεοπτικές σειρές «Gilmore Girls» και «This Is Us». Ενδιάμεσα, υπήρξαν αμέτρητοι άλλοι αξέχαστοι ρόλοι, μεταξύ των οποίων στις σειρές «American Dreams» και «Heroes» και στην ταινία «Rocky Balboa».

Ο ηθοποιός τόνισε ότι η απόκτηση του αστεριού είναι συναρπαστική εξέλιξη και τιμά «όλους τους συνεργάτες του μπροστά και πίσω από την κάμερα εδώ και 26 χρόνια».

Ο Μίλο Βεντιμίλια σε δηλώσεις του στο Variety είπε είναι ευχαριστημένος με όλους τους ρόλους που του έχει επιτραπεί να υποδυθεί μέχρι τώρα. «Είχα μια καταπληκτική ζωή, έχω γνωρίσει πολλούς σπουδαίους καλλιτέχνες και έχω δουλέψει με πολλούς απίστευτα ταλαντούχους ανθρώπους» σημείωσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

(φωτογραφία Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News