Arcade Fire: Η πρώτη τους συναυλία μετά από ένα χρόνο

Life
Arcade Fire: Η πρώτη τους συναυλία μετά από ένα χρόνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Arcade Fire έδωσαν την πρώτη τους συναυλία από την έναρξη της πανδημίας της Covid-19, το περασμένο Σαββατοκύριακο, σε εταιρική εκδήλωση στο Λας Βέγκας

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι Arcade Fire έδωσαν την πρώτη τους συναυλία από την έναρξη της πανδημίας της Covid-19 σε εταιρική εκδήλωση στο Λας Βέγκας για εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών κρυπτονομισμάτων.

Οι Καναδοί ρόκερ εμφανίστηκαν για τελευταία φορά μπροστά σε κοινό τον Φεβρουάριο του 2020, μόλις ένα μήνα πριν από το πρώτο κύμα lockdown.

Το πώς βρέθηκαν στο συνέδριο #IntoTheGalaverse παραμένει μυστήριο, αν και είναι πιθανόν μία μικρή περιουσία στο blockchain να μεταφέρθηκε στην κατεύθυνση τους.

Ενώ δεν έχουν κάνει περιοδεία, οι Arcade Fire ετοίμασαν το στούντιο κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Κυκλοφόρησαν το νέο τραγούδι τους «Generation A» και ηχογράφησαν επίσης αυτό που ο αρχηγός Γουίν Μπάτλερ αποκάλεσε «δύο ή τρία» άλμπουμ με νέο υλικό.

Οι Maroon 5, Billy Idol, Kings Of Leon, Snoop Dogg, Alice Cooper και Steve Aoki εμφανίστηκαν επίσης στην εκδήλωση που περιγράφεται ως «ένα συναρπαστικό γεγονός για την κοινότητα για τον εορτασμό του ψηφιακού σύμπαντος των Gala Games». Η εταιρεία χαρακτηρίζεται ως ηγετική δύναμη «στα παιχνίδια με κέρδη, στο blockchain και στα παιχνίδια NFT».

Πλάνα από την εκδήλωση δείχνουν τον Γουίν Μπάτλερ και τη Ρετζίν Σάσανι να παίζουν τραγούδια των Arcade Fire, όπως το «My Body Is A Cage» από το «Neon Bible» του 2007 και το «Everything Now» από το τελευταίο τους ομώνυμο άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησε το 2017.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

(φωτογραφία: pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News