Ηράκλειο - Σασμός: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς στο Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Life
Ηράκλειο - Σασμός: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς στο Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συντελεστές, τεχνικοί και πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Κρήτη, όπου πραγματοποιούν γυρίσματα. Πλήθος κόσμου την Τρίτη, κατέκλυσε την πλατεία Λιονταριών, ενώ σήμερα, οι πρωταγωνιστές βρέθηκαν στο Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Η καρδιά του «Σασμού» για δεύτερη ημέρα χτυπάει στο Ηράκλειο, με τα γυρίσματα να εκτυλίσσονται ακόμα αυτήν την ώρα στο ΕΛΜΕΠΑ.

Οι συντελεστές της παραγωγής και οι ηθοποιοί βρίσκονται από νωρίς το πρωί στους εξωτερικούς χώρους του Πανεπιστημίου, ενώ πλήθος φοιτητών κατέφθασε για να παρακολουθήσει και να θαυμάσει από κοντά τους αγαπημένους ηθοποιούς.

Η εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, «Καλό Μεσημέρι» βρέθηκε στα παρασκήνια και συνομίλησε με τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης δραματικής σειράς.

Δείτε περισσότερα στο απόσπασμα που ακολουθεί:

Χθες Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, έγιναν γυρίσματα της του Alpha «Σασμός» στην πλατεία Λιονταριών στο Ηράκλειο.

https://www.youtube.com/watch?v=izaEZIWfdKk?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Συντελεστές, τεχνικοί και πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Κρήτη, όπου πραγματοποιούν γυρίσματα. Πλήθος κόσμου την Τρίτη, κατέκλυσε την πλατεία Λιονταριών, και παρακολουθούσε με ενδιαφέρον όσα διαδραματίζονταν κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, με πρωταγωνιστές τον Ορφέα Αυγουστίδη και τη Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη.

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Χαρούμενες και χαλαρές στιγμές στο Ρέθυμνο - Backstage βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς

Τα φλας άστραψαν πολλές φορές, ενώ οι παρευρισκόμενοι δεν έχαναν την ευκαιρία να δείξουν τον θαυμασμό και την αγάπη τους στους πρωταγωνιστές της σειράς, δίνοντάς τους συγχαρητήρια, ποζάροντας μαζί τους για selfies.

Προχθές, Δευτέρα, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα γυρίσματα του «Σασμού» στο Ρέθυμνο, στους κεντρικούς δρόμους και το λιμάνι. 

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο Ρέθυμνο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News