Γιάννης Βογιατζής: Στη «φωνή» του Παναθηναϊκού έγινε πρόταση να ερμηνεύσει ύμνο του Ολυμπιακού

Life
Γιάννης Βογιατζής: Στη «φωνή» του Παναθηναϊκού έγινε πρόταση να ερμηνεύσει ύμνο του Ολυμπιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Βογιατζής αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου πως είχε δεχθεί πρόταση να τραγουδήσει τον ύμνο της ομάδας του Ολυμπιακού

Έχει συνδέσει το όνομά του με τον Παναθηναϊκό καθώς πέρα από υποστηρικτής του, ο Γιάννης Βογιατζής, έχει τραγουδήσει και τον ύμνο της ομάδας. όπως όμως αποκαλύπτει ο ίδιος του είχε γίνει πρόταση να τραγουδήσει κι εκείνον του Ολυμπιακού, ωστόσο ζήτησε χρήματα και δεν το έκανε!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του reader.gr, ο καλλιτέχνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 και όπως ήταν αναμενόμενο η κουβέντα πήγε και στη μεγάλη του αγάπη, τον Παναθηναϊκό. Αποτελεί άλλωστε τη «φωνή» της ομάδας καθώς είναι εκείνος που ερμηνεύει τον ύμνο του «τριφυλλιού».

«Μου είχαν κάνει πρόταση να τραγουδήσω τον ύμνο του Ολυμπιακού» αποκάλυψε στην εκπομπή και συνέχισε: «Τους ζήτησα λεφτά. Και όταν με ρώτησαν γιατί ζητάω από αυτούς και όχι από τον Παναθηναϊκό, του είπα πως εκείνη είναι η ομάδα μου!». Παράλληλα ανέφερε πως είχε πάρει 250.000 δραχμές για να τραγουδήσει -όπως και έκανε- τον ύμνο της Ξάνθης, αλλά ο συγκεκριμένος έπαιξε μόλις για τρεις ημέρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News