Τζένη Μπαλατσινού: Πάνω από όλα είμαι μάνα, έχω μια μητρική στόφα σε όλες μου τις εμφανίσεις

Life
Τζένη Μπαλατσινού: Πάνω από όλα είμαι μάνα, έχω μια μητρική στόφα σε όλες μου τις εμφανίσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε στην τέταρτη δύσκολη εγκυμοσύνη της και χαρακτήρισε ως «φύλακα – άγγελο» της τον σύζυγό της Βασίλη Κικίλια

Για την πολυεπίπεδη καριέρα της αλλά και στην προσωπική της ζωή, μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού που βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε εμφανώς συγκινημένη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην τελευταία της εγκυμοσύνη ενώ στην ερώτηση αν συστήνεται ως παρουσιάστρια, επιχειρηματίας ή μοντέλο απάντησε «Μάνα. Έχω μία μητρική στόφα σε όλες μου τις εκφάνσεις. Θέλω να προστατεύω και να με νιώθουν κοντά τους».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του reader.gr, ανάμεσα στα άλλα που είπε η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε και στο διαζύγιο με τον Πέτρο Κωστόπουλο. «Όταν έχεις τρία παιδιά κι είσαι στη δημόσια σφαίρα τα εν οίκω μη εν δήμω. Τους λόγους που χωρίσαμε αρκεί που τους ξέρουμε εγώ κι εκείνος. Εγώ μέσα σε 20 χρόνια έχω να κρατώ μόνο τις καλές στιγμές. Τα παιδιά μας είναι το πιο σημαντικό. Χρειάστηκε πολλή δουλειά για να έχουμε καλή συνεννόηση για τα παιδιά. Υπήρξαν στιγμές που δυσκολευτήκαμε αρχικά» τόνισε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη γνωριμία και τον έρωτα με τον Βασίλη Κικίλια: «Γνωριστήκαμε στην εκπομπή (σ.σ. Jenny-Jenny). Η ζωή είναι προκύπτουσα. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ξαναπαντρευτώ, ότι θα κάνω τέταρτο παιδί. Επιδίωξε να κάνουμε παρέα. Ήθελε να παίξουμε τένις αλλά εγώ βαριόμουν και κάποια στιγμή δέχτηκα και έτσι ξεκίνησαν όλα».

Τέλος, εμφανώς συγκινημένη αναφέρθηκε και στην απόκτηση του τέταρτου παιδιού της, που μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν τόσο για την ίδια όσο και για τον υπουργό Τουρισμού.

«Γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβρη ότι υπάρχει μία δυσκολία, δεν ήθελα να το πολυσκέφτομαι μέχρι και την τελευταία στιγμή στο μυαλό μου είχα υποβαθμίσει αρκετά αυτή τη δυσκολία. Ο Βασίλης εκτός από άνδρας της ζωής μου, είναι και ο φύλακας άγγελός μου, γιατί αν δεν ήταν εκείνος να ζητήσει μία δεύτερη γνώμη δεν θα ήμασταν τόσο προετοιμασμένοι γι’ αυτό που συνέβη. Θα είχαμε πάει λίγο αλλιώς. Με άγνοια. Όταν μπήκα να γεννήσω δεν το ήξερε κανείς, ούτε οι γονείς, ούτε τα παιδιά μου, πήρα μόνο την μοναχή μου στην Πάτμο. Το παιδί μας αυτό είναι ένας άγγελος. Οφείλω πολλά πράματα στον Βασίλη. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή. Όλα πήγαν καλά..», τόνισε.

(φωτογραφία: Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News