Κριστιάνο Ρονάλντο: Πέμπτη φορά πατέρας

Life
Κριστιάνο Ρονάλντο: Πέμπτη φορά πατέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, περιμένει δίδυμα

Το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε ότι η Ροντρίγκεζ βρίσκεται στην 12η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.

Δηλαδή την επόμενη εβδομάδα θα είναι τεσσάρων μηνών έγκυος.

Συνεπώς ο Πορτογάλος άσος του ποδοσφαίρου, θα γίνει για πέμπτη φορά πατέρας!

Το διάσημο ζευγάρι έχει ήδη μία κόρη, την 4χρονη Αλάνα Μαρτίνα, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ακόμα τρία παιδιά, τον Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ και τα δίδυμα Ματέο και Έβα.

Η γνωριμία με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ 

Γεννημένη στην πόλη Χάκα στην επαρχία της Ουέσκα της Ισπανίας με ρίζες από την Αργεντινή, ήρθε αντιμέτωπη από νωρίς με το σκληρό πρόσωπο της ζωής, καθώς ο πατέρας της Jorge Rodriguez είχε συνεχείς περιπέτειες με τον νόμο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας Sun καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης, ενώ μετά την απελευθέρωση του το 2003 καταδικάστηκε εκ νέου σε 11 χρόνια εξαιτίας μιας αποτυχημένης επιχείρησης λαθρεμπορίου.

Ο πολυτάραχος βίος του δεν του επέτρεψε να απολαύσει το αγαθό της ελευθερίας, καθώς το 2008 βρέθηκε ξανά καταδικασμένος για λαθρεμπόριο κάνναβης από το Μαρόκο στην Ισπανία.

Ταυτόχρονα η Τζορτζίνα άνοιξε τα φτερά της σε ηλικία 18 χρονών, μετακομίζοντας στο Λονδίνο προκειμένου να κυνηγήσει τα όνειρα της.

Εκεί σπούδασε την αγγλική γλώσσα, ταυτόχρονα με τα μαθήματα χορού, ενώ εργαζόταν ως σερβοτόρα για να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Επόμενος σταθμός στην πορεία της δεν ήταν άλλος από την Μαδρίτη, εργαζόμενη αρχικά ως πωλήτρια στον ιταλικό οίκο υψηλής ραπτικής Gucci.

Το λάτιν ταπεραμέντο της και η αψεγάδιαστη σιλουέτα της δεν άργησαν να την κάνουν να ξεχωρίσει στο χώρο της μόδας ως μοντέλο, κλείνοντας συνεργασίες με περιοδικά όπως το Grazia, Men's Health, Women's Health, Glamour, ενώ ήταν και το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας εσωρούχων και μαγιό της Yamamay.

Έρωτας απο την αρχή 

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά... Γνωριστήκαμε στη Gucci, όπου δούλευα ως βοηθός πωλήτριας», θα ισχυριστεί η ίδια για την πρώτη συνάντηση της με τον Πορτογάλο άσο το 2016. 

Τον Νοέμβριο του ίδιου μήνα οι δυο τους εντοπίστηκαν μαζί για πρώτη φορά σε δημόσια έξοδο στη Disneyland της Γαλλίας, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται για το ποιο είναι το μυστηριώδες κορίτσι που έχει κλέψει την καρδιά του Ρονάλντο ύστερα από τον επεισοδειακό χωρισμό του με την Ιρίνα Σάϊκ.

 Έκτοτε παραμένουν αχώριστοι, έχοντας αποκτήσει μία κόρη την Αλάνα, 2 ετών ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη ένα γιο 9 ετών, τον Κριστιάνο τζούνιορ, καθώς δύο δίδυμα (την Εύα και τον Ματέο) μέσω παρένθετης μητέρας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News