Κιμ Καρντάσιαν: Το ροζ βίντεο, ο Κάνιε και τα «άπλυτα» της οικογένειας - Συνέντευξή στο ‘’Saturday Night Live’’

Life
Κιμ Καρντάσιαν: Το ροζ βίντεο, ο Κάνιε και τα «άπλυτα» της οικογένειας - Συνέντευξή στο ‘’Saturday Night Live’’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάσημη περσόνα μίλησε για την πρώτης της… πρεμιέρα, τον πρώην σύζυγό της και τις αποτυχημένες προσπάθειες της οικογένειάς της στην πολιτική

Στην εκπομπή ‘’Saturday Night Live’’ βρέθηκε η διάσημη – για τα οπίσθιά της – Κιμ Καρντάσιαν, για μια συνέντευξη χωρίς φίλτρα, μιλώντας για όλα έξω από τα δόντια.

Μέσα από ένα μονόλογο που ετοίμασε μίλησε για την πολυσυζητημένη εμφάνισή της, την μαμά της και τον «προικοθήρα» σύντροφό της, όπως τον χαρακτήρισε έμμεσα, τον πρώην σύζυγό της Κάνιε Γουέστ αλλά και τις άκαρπες προσπάθειες της οικογένειάς της να έχει μια θέση στην πολιτική σκηνή.

Στο μονόλογος της η Κιμ ξεκίνησε κάνοντας μια αναφορά στην πρεμιέρα της ταινίας της: «Καμία ταινία μου δεν έχει κάνει πρεμιέρα εδώ και καιρό, όταν μου πρότειναν να το κάνω τους είπα: ‘’Θέλετε σίγουρα να το παρουσιάσω εγώ;’’ Στην πραγματικότητα μόνο μία ταινία μου έχει βγει και κανένας δεν μου είπε καν ότι κάνει πρεμιέρα. Πρέπει να το ξέχασε η μαμά μου!», είπε σπάζοντας τον «πάγο» και κάνοντας το κοινό να γελάσει αμήχανα.

Η εμφάνιση της περσόνας έχει συζητηθεί αρκετά ιδιαίτερα για τις πλαστικές και τα οπίσθιά της και αυτό είναι ένα θέμα που δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο μονόλογο της, αφού η ίδια πιστεύει ότι δεν είναι μόνο αυτά που την χαρακτηρίζουν. «Ωραία μαλλιά, τέλειο μακιγιάζ, εντυπωσιακό στήθος και αυτά τα υπέροχα οπίσθια. Ουσιαστικά, είμαι πολλά περισσότερα από αυτή την φωτογραφία, που έδειξαν οι αδελφές μου στον πλαστικό τους χειρουργό», είπε χιουμοριστικά.

Ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της ζωής της ήταν ο πρώην σύζυγός και πατέρας των παιδιών της, Κάλιε Γουέστ, στον οποίο αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια: «Παντρεύτηκα τον καλύτερο ράπερ όλων των εποχών. Όχι μόνο αυτό, αλλά είναι ο πιο πλούσιος μαύρος στην Αμερική, είναι ταλαντούχος και μία ιδιοφυΐα που μου χάρισε τέσσερα απίστευτα παιδιά. Οπότε, ο χωρισμός μας είχε να κάνει με ένα μόνο πράγμα: την προσωπικότητά του. Ξέρω, μπορεί να ακούγεται κακό, αλλά ο κόσμος μου λέει ότι η κωμωδία πηγάζει από την αλήθεια», τόνισε η κ. Καρντάσιαν.

Το… καλύτερο το άφησε για το τέλος καθώς δεν άντεξε να μην ρίξει τα «καρφιά» της για την μαμά της αλλά και τις προσπάθειες της οικογένειάς της στον χώρο της πολιτικής.

«Κανείς δεν μπορεί να με πει προικοθήρα. Είμαι περήφανη για αυτό. Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς να γίνω. Οπότε, ρώτησα τον σύντροφο της μητέρας μου!», δήλωσε η Κιμ Καρντάσιαν.

Στην ερώτηση αν σκοπεύει και η ίδια να ασχοληθεί με την πολίτικη απάντησε πως αγαπάει την Αμερική και θα την ήθελε ενωμένη, αλλά δεν μπορεί η οικογένεια να έχει τρείς αποτυχημένους πολιτικούς, «Γνωρίζω ότι είμαστε μία διχασμένη χώρα, αλλά θέλω η Αμερική να ενωθεί. Γι' αυτό είμαι εδώ, για να ανακοινώσω ότι θα είμαι υποψήφια. Αστειεύομαι φυσικά! Δεν κατεβαίνω για πρόεδρος, δεν μπορούμε να έχουμε τρεις αποτυχημένους πολιτικούς σε μία οικογένεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News