Λένι Κλουμ: Από τα 11 ετών παρακαλούσα την μαμά μου να ασχοληθώ με το μόντελινγκ και την έπεισα όταν έκλεισα τα 16

Life
Λένι Κλουμ: Από τα 11 ετών παρακαλούσα την μαμά μου να ασχοληθώ με το μόντελινγκ και την έπεισα όταν έκλεισα τα 16

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ακολουθώντας τα βήματά της μητέρας μου, την συμβουλεύομαι συνεχώς για την πορεία μου στο χώρο της μόδας»

Η Λένι Κλουμ (Leni Klum) πριν ξεκινήσει την καριέρα της ως μοντέλο εργάστηκε σκληρά και με υπομονή.

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής της στο Extra, η 17χρονη κόρη της Χάιντι Κλουμ μίλησε για το τελευταίο της εξώφυλλο που έκανε για το περιοδικό Rollacoaster και αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα ήθελε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ πολύ νωρίτερα, αλλά όπως πρόσθεσε της το απέκλεισε η μαμά της.

«Μεγάλωσα παρακολουθώντας τη μαμά μου να δουλεύει» εξήγησε η Λένι για το φυσικό της ενδιαφέρον για το μόντελινγκ. «Από 11 ή 12 ετών την παρακαλούσα και τελικά έκλεισα τα 16 και είπε ότι θα μπορούσα επιτέλους να ξεκινήσω το μόντελινγκ».

Καθώς ακολουθεί τώρα τα βήματα της μητέρας της, η έφηβη είπε ότι την συμβουλεύεται συνεχώς για την πορεία της στον χώρο της μόδας.

«Μου λέει πάντα ότι πρέπει να διασκεδάζω...». Ωστόσο παρότι η Λένι συμβουλεύεται τη Χάιντι είπε ότι προσπαθεί να κάνει τις δικές της επιλογές και είναι «σίγουρα αντίθετη» με τη μαμά της, ειδικά σε ό,τι αφορά την αίσθηση του στυλ της.

«Το αποκαλεί grungy, εγώ το λέω υπερμεγέθη, υποθέτω... Δεν θα με δεις ποτέ με στενά τζιν γιατί δεν μου αρέσει να φοράω πράγματα που είναι άβολα... φαρδιά και μεγάλα», είπε η Λένι στο Extra.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News