Scarlett Johansson: Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Life
Scarlett Johansson: Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιο θα είναι το όνομα του μωρού

Η ηθοποιός γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του ο σύζυγός της, Κόλιν Τζοστ.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson), καθώς έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, πρώτο καρπό του έρωτά της από τον Κόλιν Τζοστ. Η ηθοποιός γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του ο σύζυγός της στο Instagram, στο οποίο μάλιστα αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει. «Ok,, κάναμε ένα αγοράκι. Το όνομά του είναι Cosmo. Τον αγαπάμε πάρα πολύ» έγραψε.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Μαύρη Χήρα» έχει ακόμη μια κόρη 6 ετών από τον πρώην σύζυγό της, Romain Dauriac ενώ αυτό θα είναι το πρώτο της παιδί με τον τωρινό της σύζυγο, με τον οποίο παντρεύτηκαν τον περασμένο Οκτώβρη.

Όλο αυτό το διάστημα, η Σκάρλετ Γιόχανσον είχε κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της και δεν εμφανίστηκε σε πολλά events αφιερωμένα στην ταινία «Black Widow», γεγονός που σχολιάστηκε.

Στο «The Tonight Show» με τον Jimmy Fallon, όπου εμφανίστηκε για να προωθήσει την ταινία της, συνδέθηκε μέσω Zoom και η παραγωγή κράτησε το πλάνο μόνο στο πρόσωπο της ηθοποιού.

Το περασμένο σαββατοκύριακο ο κωμικός και σεναριογράφος του «Saturday Night Live» επιβεβαίωσε πως η Σκάρλετ Γιόχανσον ήταν έγκυος στο παιδί τους: «Έχουμε ένα μωρό, είναι συναρπαστικό». Η ηθοποιός έχει άλλη μία κόρη, την 6χρονη Rose, την οποία απέκτησε με τον πρώην άντρα της, Romain Dauriac.

Πηγή: ethnos

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News