Παντρεύτηκε η «Δρόσω» από τις «Άγριες Μέλισσες»

Life
Παντρεύτηκε η «Δρόσω» από τις «Άγριες Μέλισσες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο γάμος της Δανάη Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου στη Σύρο

Τον έρωτά τους με τα δεσμά του γάμου σφράγισαν η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», Δανάη Μιχαλάκη και ο ηθοποιός και γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργος Παπαγεωργίου. Η τηλεοπτική «Δρόσω» και ο πολυτάλαντος ηθοποιός, σκηνοθέτης και τραγουδιστής των «Polkar», μετά από σχέση δύο χρόνων, ανέβηκαν τα σκαλιά του πρώην δημαρχείου Ποσειδωνίας ενώπιον των συγγενών τους, φίλων και πολλών ηθοποιών από τις «Άγριες Μέλισσες».

Υπό τους ήχους της «Φραγκοσυριανής» και μέσα σε πολλά χειροκροτήματα ο πατέρας της Δανάης, ο ηθοποιός Γιώργος Μιχαλάκης και ο αδερφός της παρέδωσαν τη νύφη στο γαμπρό. O πολιτικός γάμος της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου πραγματοποιήθηκε στην Έπαυλη Τσιροπινά, στο πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας.

Μάλιστα η ημέρα που επιλέχτηκε από το ζευγάρι δεν ήταν τυχαία, καθώς στις 7 Αυγούστου είχε τα γενέθλιά της η Δανάη Μιχαλάκη. Από φέτος το ζευγάρι, τέτοια ημέρα, θα γιορτάζει διπλά. Τον πολιτικό γάμο πραγματοποίησε η πρώην καθηγήτρια της Δανάης και δημοτική σύμβουλο, κυρία Ειρήνη Δράκου.

Ο πρωταγωνιστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» στον γάμο της «Δρόσως»

Από τη γαμήλια τελετή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι συμπρωταγωνιστές της ηθοποιού στις «Άγριες Μέλισσες» ποτ ετοιμάζονται για την τρίτη σεζόν στον ΑΝΤ1. Tο παρών στην γαμήλια τελετή μεταξύ άλλων έδωσαν οι: Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Αναστάσης Ροϊλός, Εριέττα Μανούρη, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Ηλιόπουλος, Γιάννης Κουκουράκης, Κωστής Σαββιδάκης, καθώς και το συγκρότημα του Γιώργου Παπαγεωργίου «Polkar» (Γιάννης Κυρατσός, Λάζαρος Πλιάμπας, Γιάννης Μπέλος, Γιώργος Αβραμίδης, Μιχάλης Καρανίκος) οι οποίοι υποδέχτηκαν με τα όργανα τους τη νύφη με το τραγούδι «Φραγκοσυριανή».

Η αναγγελία του γάμου τους

Πριν από περίπου ένα μήνα -και συγκεκριμένα στις 9 Ιουλίου- είχε δημοσιευτεί η αναγγελία του γάμου του ζευγαριού. Συγκεκριμένα αναφέρονταν: «Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα όπως τροποποιήθηκε με το νόμο 1250/82 ότι: Η Μιχαλάκη Δανάη Κάθριν του Γεωργίου και της Σούζαν το γένος Ντουράντ που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Ερμούπολη Σύρου στην οδό … επάγγελμα ηθοποιός και ο Παπαγεωργίου Γεώργιο του Αργυρίου και της Φιλαρέτης το γένος Κομνηνού που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, επάγγελμα ηθοποιός πρόκειται να παντρευετούν στο Δημαρχείο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης. Ερμούπολη 09/07/2021».

Η γνωριμία και η πρόταση

H Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και από την αρχή κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι ήταν πάντα διακριτικό στις δηλώσεις του. Τους τελευταίους μήνες είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως θα έκαναν τον γάμο τους αυτό το καλοκαίρι, αλλά κανένας από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει κάτι. «Προτιμώ να δίνω στον έρωτα τον απόλυτο ρόλο. Κάτι σαν πρωταγωνιστή», είχε πει ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκαλύπτοντας παράλληλα αν υπάρχουν ανταγωνισμοί ανάμεσά τους: «Εμείς δεν έχουμε αφήσει καθόλου χώρο για ανταγωνισμούς στη σχέση μας».

Όσον αφορά το κεφάλαιο γάμος, οικογένεια και παιδιά ο ηθοποιός άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο λέγοντας: «Προτιμούμε ο γάμος μας να αφορά κυρίως εμάς τους δύο. Ο γάμος είναι κάτι που υπάρχει στα σχέδιά μας, το συζητάμε, το θέλουμε αλλά δεν ξέρουμε καθόλου το πότε και το πού λόγω του κορονοϊού. Η πρόταση γάμου δεν έγινε πολύ παραδοσιακά. Οι γονείς είναι πολύ χαρούμενοι. Δουλειές κάνω, μου αρέσει πολύ το σκούπισμα. Εγώ δεν κάνω φάρσες στη Δανάη, εκείνη μου κάνει. Αυτό που με κέρδισε στον χαρακτήρα της δεν είναι άλλο από την καλοσύνη της».

Ποια είναι η Δανάη Μιχαλάκη

Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Σύρο, με πατέρα ηθοποιό και μητέρα καθηγήτρια μπαλέτου, η Δανάη Μιχαλάκη μπήκε στη ζωή μας με τον ρόλο της «Δρόσως» στις «Άγριες Μέλισσες». Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής της Μιμής Ντενίση, λατρεύει τον χορό και τα ζώα και κέρδισε τις εντυπώσεις παίζοντας μαζί με τον Δημήτρη Γιώτη σε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη stand up κωμωδία στον χώρο πολιτισμού «Ίχνος» της Λένας Αλκαίου στον Πειραιά.

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι καλλιτεχνικό με μαμά καθηγήτρια μπαλέτου και μπαμπά ηθοποιό. Από μικρή τον έβλεπα στις παραστάσεις, τρύπωνα στα καμαρίνια. Πολλές φορές μού άρεσε να μην παρακολουθώ την παράσταση, αλλά να είμαι πίσω, στα παρασκήνια, και να βλέπω πώς ετοιμάζονται οι ηθοποιοί, πώς αλλάζουν τα σκηνικά. Θυμάμαι, σε μια τέτοια στιγμή είπα στον εαυτό μου ότι αυτό θέλω να κάνω. Σε συνδυασμό με τον χορό της μαμάς και το τραγούδι. Κάπως ήρθε από μόνο του», είχε πει σε συνέντευξή της στο Gala η ηθοποιός για την απόφασή της να ακολουθήσει την υποκριτική.

 «Τρελάθηκα μόλις άκουσα ότι είναι για σειρά εποχής. Με πήραν τηλέφωνο δύο μέρες πριν την πρώτη ανάγνωση και μου είπαν ότι με πήρανε για τη σειρά. Παρότι ήξερα ότι θα είμαι στις Άγριες Μέλισσες πήγα και δούλεψα το καλοκαίρι στη Σύρο. Δεν έχω τίποτα κοινό με τη Δρόσω και αυτό είναι και το δέλεαρ ερμηνευτικά. Το μόνο κοινό είναι ότι και οι δύο έχουμε όνειρα. Η Δρόσω αλλάζει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή θα αντιδράσει και θα εκραγεί.» είχε πει σε τηλεοπτική συνέντευξή της για τον ρόλο της στις «Άγριες μέλισσες» η Δανάη Μιχαλάκη.

Φήμες πως ο γάμος θα γινόταν νωρίτερα

Στις αρχές Ιουνίου η Φαίη Σκορδά μέσα από τον αέρα του «Πρωινού» είπε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα παντρεύονταν την Παρασκευή 4 Ιουνίου.

Η Δανάη Μιχαλάκη είχε διαψεύσει την είδηση λέγοντας με χιούμορ ότι δεν ενημερώθηκε εγκαίρως και δεν θα μπορέσει να παραστεί. Συγκεκριμένα είχε πει: «Κάτι άκουσα ότι παντρεύομαι τον Ιούνιο. Δεν πρόλαβα δεν μου το είπαν και μένα πιο νωρίς. Τι να σου πω, εδώ είμαι, δεν έχει γίνει κάτι. Θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα, με όλα αυτά που έχουν γίνει αυτές τις μέρες, που δεν μπορούν να κοιμηθούν οι άνθρωποι αν δεν μάθουν πότε είναι ο γάμος. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα και μάλλον θα γίνει τελικά τέλος καλοκαιριού κάπου στην Αθήνα σε κλειστό κύκλο».

Αναφορικά με το πώς της φάνηκε όλη αυτή η «κινητοποίηση» για τον γάμο της, είχε πει: «Είναι αστείο. Μου φάνηκε πάρα πολύ αστείο. Ότι μπήκε κόσμος σε αυτή τη διαδικασία. Ελπίζω να κάνανε καμιά βουτιά στη Σύρο. Να πέρασαν καλά και να βγήκε κάτι καλό από όλο αυτό». Για τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι είναι έγκυος, είπε: «Τα διάβασα, είναι ουρανοκατέβατα όλα αυτά πού γράφονται. Δεν είμαι έγκυος... Και να σου πω τους κουμπάρους, τούς ξέρεις;».

Η Δανάη Μιχαλάκη είχε μιλήσει και για την Δρόσω στις «Άγριες Μέλισσες» και για το «Σεσουάρ για δολοφόνους». «Και εμείς αναστατωθήκαμε πάρα πολύ με το φινάλε. Θα συνεχίσω στην 3η σεζόν. Μία χαρά όλα, ωραία πράγματα καινούργια. [...] Επιβάλλεται και λίγη κωμωδία στη ζωή μας με όλα αυτά που τραβάμε. Να είμαστε καλά, να ανοίξουν τα θέατρα, να μην υπάρξει κάτι καμία έκπληξη και με το καλό από Οκτώβρη θα ξεκινήσω στο "Σεσουάρ για δολοφόνους"».

Πηγή: ethnos 

Φωτογραφίες και βίντεο απο instagram της Δανάης Μιχαλάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News