H πρώτη νίκη της Angelina Jolie στη δίκη με τον Brad Pitt για την κηδεμονία των παιδιών τους

Life
H πρώτη νίκη της Angelina Jolie στη δίκη με τον Brad Pitt για την κηδεμονία των παιδιών τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Μπραντ Πιτ ήταν κακοποιητικός προς τον Μάντοξ»

Ο δικαστής John Ouderkirk που ήταν επικεφαλής στην υπόθεση, απομακρύνθηκε από την υπόθεση, έπειτα από αίτημα των δικηγόρων της Αντζελίνα Τζολί

Ο δικαστής, ο οποίος είχε αναλάβει την υπόθεση του διαζυγίου και της επιμέλειας των παιδιών της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και του Μπραντ Πιτ (Brand Pitt) απομακρύνθηκε με απόφαση του δικαστηρίου της Καλιφόρνια, όπως αναφέρει το E! News. Όπως ισχυρίζεται η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, ο εν λόγω δικαστής στο παρελθόν είχε «εξυπηρετήσει» ξανά τον Μπραντ Πιτ σε μία υπόθεση και τώρα «συνεργάζεται» μαζί του για να του εξασφαλίσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του.

Ένας εκπρόσωπος του ηθοποιού, μίλησε στο E! News και ανέφερε: «Το δικαστήριο έλαβε την απόφαση αυτή βάσει τεχνικών καθαρά ζητημάτων, Υπήρχε ένας απίστευτος όγκος στοιχείων που οδήγησε τον δικαστή να λάβει την καλύτερη απόφαση για τα παιδιά. Με αυτόν τον γνώμονα θα συνεχίσουμε κι εμείς, το καλύτερο για τα παιδιά».

Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται εδώ και μήνες στα δικαστήρια με τον πρώην σύζυγό της, διεκδικώντας την αποκλειστική επιμέλεια των έξι παιδιών τους. Νωρίτερα, το δικαστήριο εξετάζοντας την υπόθεση θεώρησε ότι η ηθοποιός κατέθεσε στοιχεία που «στερούνταν αξιοπιστίας» και στήριξε την πλευρά του Μπραντ. Πηγή από το περιβάλλον του Χολιγουντιανού σταρ είχε δηλώσει στη Daily Mail: «Είναι τόσο ανακουφισμένος. Η μόνη του πρόθεση είναι να περάσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά».

Σύμφωνα με το Page Six και τη Daily Mail, ο δικαστής Τζον Ουντερκίρκι (John Ouderkirk) έπειτα από μήνες εξέτασης μαρτύρων είχε καταλήξει υπέρ του Μπραντ Πιτ. «Προσπαθούσε απλώς να περνά περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του, ενώ η Αντζελίνα Τζολί έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να το αποτρέψει», τόνισε η πηγή, προσθέτοντας: «Αυτή η δίκη διήρκεσε αρκετούς μήνες και υπήρχαν πολλοί μάρτυρες, εμπειρογνώμονες, θεραπευτές και άλλα άτομα που ήταν μαζί με τα παιδιά. Η απόφαση του δικαστή βασίστηκε σε όλα αυτά».

Ο Μπραντ Πιτ είχε επιστρατεύσει διάσημους μάρτυρες, σωματοφύλακες και ψυχολόγους για να δώσουν καταθέσεις κάτι που η Αντζελίνα Τζολί ήταν πιθανό ν' αποκρούσει χρησιμοποιώντας το πρόβλημά του με το αλκοόλ και τις φημολογούμενες ερωτικές σχέσεις του, που συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Ο Μπραντ Πιτ ήταν κακοποιητικός προς τον Μάντοξ»

Οι δύο χολιγουντιανοί σταρ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Σεπτέμβριο του 2016, έπειτα από δύο χρόνια γάμου και έντεκα χρόνια σχέσης. Η Αντζελίνα ΤΖολί ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι ο Πιτ ήταν κακοποιητικός προς τον Μάντοξ, τον μεγαλύτερο υιοθετημένο γιο τους, ο οποίος έχει ήδη κόψει επαφές με τον πατέρα του.

Ο 19χρονος φοιτητής πανεπιστημίου «έχει ήδη καταθέσει ως ενήλικος στη συνεχιζόμενη διαφωνία για την επιμέλεια» είπε μια πηγή στο US Weekly, προσθέτοντας πως τα σχόλιά του «δεν ήταν πολύ κολακευτικά για τον Μπραντ Πιτ». Η πηγή αποκάλυψε επίσης πως ο Μάντοξ θέλει να αφαιρέσει νόμιμα το επίθετο Πιτ από το όνομά του, κάτι που η μητέρα του «δεν υποστηρίζει».

Πηγή: ethnos

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News