Iωάννα Μπέλλα: Ο πραγματικός λόγος που βρέθηκε στο Ντουμπάι

Life
Iωάννα Μπέλλα: Ο πραγματικός λόγος που βρέθηκε στο Ντουμπάι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι σχέση έχει το μοντέλο με τη Μαρία Λεκάκη και τον Γιώργο Καραμίχο;

Στα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί όταν εν μέσω καραντίνας στην Ελλάδα, η ίδια βρισκόταν στο Ντουμπάι απάντησε τo γνωστό μοντέλο Ιωάννα Μπέλλα που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Πέμπτης 23/4.

«Έμεινα 4 μήνες στο Ντουμπάι κι εκεί άκουσα αρνητικά αλλά το θετικό είναι ότι εγώ πήγα για δουλειά. Η δουλειά μου είναι το μόντελινγκ, όχι η τηλεόραση ή οτιδήποτε άλλο. Οπότε πρέπει να ταξιδεύεις στο εξωτερικό. Το προσπάθησα, πήγα 4 μήνες και τώρα θέλω να πάω στο Λονδίνο όσο ανοίγουν οι χώρες. Με όλα αυτά που γίνονται, το περίμενα ότι ο κόσμος θα το σχολίαζε αρνητικά.

Μπορεί να σχολιάστηκε που ανέβαζα φαγητά και στιγμιότυπα ενώ εδώ στην Ελλάδα ήταν κλειστά. Ειλικρινά ήμουν για τη δουλειά μου» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η πανέμορφη Μπέλλα.

Τι σχέση έχει με τη Μαρία Λεκάκη και τον Γιώργο Καραμίχο;

Ακόμα η Ιωάννα Μπέλλα μίλησε για την εμπειρία της στο GNTM.

«Δεν ήμουν το κορίτσι της διπλανής πόρτας που έψαχναν στο GNTM, δεν ήμουν αυτό που ήθελαν. Όταν μου ήρθε η πρόταση για το L’Officiel έτρεμα και έκλαιγα. Δεν το πίστευα γιατί είχα πέσει ψυχολογικά με το GNTM και την κριτική που δέχτηκα. Είχα δεχτεί έντονη κριτική τότε».

Τέλος, η Ιωάννα Μπέλλα αποκάλυψε τη σχέση που έχει με τη Μαρία Λεκάκη και τον Γιώργο Καραμίχο.

«Και η Μαρία και ο Γιώργος είναι πετυχημένα παιδιά και χαίρομαι πάρα πολύ που είμαστε οικογένεια, τους θαυμάζω πολύ» είπε το μοντέλο και αποκάλυψε:

«Είμαι ανιψιά και των δύο, η Μαρία είναι α ξαδέλφη με τη μητέρα μου και ο Γιώργος είναι δεύτερα ξαδέλφια. Ο Γιώργος και η Μαρία είναι ξαδέλφια».

Δείτε το βίντεο του zappit.gr

Πηγή: In.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News