Χρύσα Μιχαλοπούλου: Υπονοούμενα και χαμόγελα για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Life
Χρύσα Μιχαλοπούλου: Υπονοούμενα και χαμόγελα για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είπε η ηθοποιός για τον γνωστό σεφ;

Η Ζορζέτ στις «Άγριες Μέλισσες» ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την επιτυχία της σειράς αλλά και με… υπονοούμενα για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η ηθοποιός απέφυγε να μιλήσει δημόσια για τον γνωστό σεφ, όμως εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχτηκε πως κάτι υπάρχει ανάμεσα τους.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 όταν εκείνος θέλησε να την πειράξει λέγοντας πως «φημολογείται ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι», η Χρύσα Μιχαλοπούλου σημείωσε με χαμόγελο πως «ε δεν περνάει ο έρωτας μου από το στομάχι; Αλίμονο! Και ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά! Μαγειρεύω φανταστικά».

Στη συνέχεια η νεαρή ηθοποιός ανέφερε πως κάνει εκπομπή στο «πειρατικό, ιντερνετικό ραδιόφωνο» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. «Αυτός ήταν εκεί και εγώ μπήκα. Κάνει μια εκπομπή που δεν έχει σχέση με την μαγειρική» ανέφερε σύμφωνα με το news247.gr η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Για τη συμμετοχή της στις «Άγιες Μέλισσες» : «Είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει με τη σειρά. Δεν μιλάω καθόλου γαλλικά και ας έπαιξα τη Γαλλίδα στις Άγριες Μέλισσες. Μπορώ όμως να κοροϊδέψω ότι κάνω τη προφορά. Με τη Κάτια Δανδουλάκη ήταν όνειρο να παίζω. Είναι μάθημα. Και η Κάτια Δανδουλάκη και ο Γιώργος Γεροντιδάκης οι άνθρωποι που θέλουν το κοινό καλό, σου δίνουν χώρο. Είναι η ενέργεια τους. Είναι δουλεμένοι πάνω στο «εμείς». Όταν έχεις ανθρώπους δίπλα σου που νιώθεις ότι σε εμπιστεύονται και θέλουν να βγάλεις το καλύτερο αποτέλεσμα είναι ό, τι καλύτερο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News