Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: Αποκάλυψε πως την προσέγγισε

Life
Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: Αποκάλυψε πως την προσέγγισε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είμαστε δύο παιδιά που έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ κι αυτό είναι που εκτιμάμε ο ένας στον άλλον», είπε μεταξύ άλλων

Για τη σχέση της με το Snik μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Πως με προσέγγισε; Όπως προσεγγίζει η νέα γενιά. Μέσω Instagram. Έτσι έγινε η πρώτη επαφή. Ούτε με ένα μήνυμα, ούτε με ένα like, με πάρα πολλά μηνύματα. Μου άρεσε από πριν και γι' αυτό απάντησα στο μήνυμα γιατί το σκεφτόμουν ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή, έβαλα κι εγώ το σπόρο μου...

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση γενικά στο πρώτο ραντεβού γιατί έχει πολλές γνώσεις σχετικά με τη μόδα, με το φαγητό. Ξέρει τόσα πολλά πράγματα που πραγματικά δεν το γνωρίζει ο κόσμος και δεν το δείχνει, δεν τον ενδιαφέρει. Κάνει τη δουλειά του κι αυτό προβάλλει μόνο. Είναι πολύ καλό παιδί, έχει πολύ καλή ψυχή και μένω σε αυτό που θέλει να ξέρει ο κόσμος. Δε νομίζω ότι καταλαβαίνει απόλυτα ο ένας τον άλλον γιατί κάνουμε δύο εντελώς διαφορετικές δουλειές. Εγώ δουλεύω μέρα και ο Δημήτρης νύχτα. Οπότε μόνο αυτό είναι πρόβλημα αλλά άμα θέλεις το λύνεις το πρόβλημα. Καμαρώνει ο ένας τον άλλον. Είμαστε δύο παιδιά που έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ κι αυτό είναι που εκτιμάμε ο ένας στον άλλον», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η ίδια μίλησε και για την παρουσίαση της εκπομπής Pop Up και σημείωσε χαρακτηριστικά πως «περίμενα στην πρώτη εκπομπή να είμαι πάρα πολύ αγχωμένη, να τα βρω πάρα πολύ δύσκολα, να αισθανθώ άβολα, να μου κοπούν τα πόδια και όλα αυτά που αισθάνεσαι όταν κάνεις κάτι πολύ καινούργιο και δεν το έχεις δοκιμάσει ποτέ ξανά. Ένιωσα όμως πραγματικά πολύ άνετα και περνάω πολύ ωραία».

«Τα πρώτα δευτερόλεπτα της πρώτης εκπομπής τα θυμάμαι γιατί, πριν ξεκινήσουμε πήρα λίγο χρόνο και μίλησα με όλα τα παιδιά ώστε να μου φύγει το άγχος και η συγκίνηση που είχα. Έβγαλα ότι φόρτιση είχα από μέσα μου και ξεκίνησα λευκό χαρτί. Το τρακ που είχα, ήταν να βγάλω ασπροπρόσωπους όσους ανθρώπους με πίστεψαν. Όταν τελείωσε η εκπομπή, λύγισα λίγο. Λύγισα κάτω από το τραπέζι και ήλπιζα να είναι ευχαριστημένοι».

Πηγή: gossip-tv.gr, newsbeast.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News