Νίκος Μουτσινάς - Μαίρη Συνατσάκη: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Life
Νίκος Μουτσινάς - Μαίρη Συνατσάκη: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ανοίγει» ο δρόμος για την υιοθεσία ενός παιδιού για το Νίκο Μουτσινά  

Οικογενειακή γίνεται, πλέον, η σχέση του Νίκου Μουτσινά και της Μαίρης Συνατσάκη μετά την υπογραφή συμφώνου συμβίωσης.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη συνδέονται φιλικά εδώ και αρκετά χρόνια, η φιλία τους αυτή, ωστόσο, δεν έλαβε ποτέ ερωτικές προεκτάσεις. Εκείνη χώρισε πρόσφατα από τον ηθοποιό Αιμιλιανό Σταματάκη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια μονογονεϊκή οικογένεια.

Ίσως, αυτός να είναι και ο λόγος που οι δυο τους πήραν αυτή την απόφαση. Οι δύο φίλοι φαίνεται πως αποφάσισαν να μεγαλώσουν από κοινού ένα παιδί.

«Έχω ρωτήσει και η διαδικασία λίγο με κόμπλαρε. Είναι πολύ γραφειοκρατία και από ό,τι μαθαίνω προσπαθούν το φέρουν στον ένα χρόνο. Είναι πολλά τα χαρτιά, που είναι βέβαια όλα σωστά και χρήσιμα, αλλά είναι αρκετά.

Μετά κάνεις κάποια σεμινάρια γονέα. Υπήρχε σε μένα αυτή η ανάγκη, τα αγαπάω πολύ τα παιδιά και μου αρέσει να μπορέσω να δώσω κάτι, να μοιραστώ και να μάθω και να αγαπάω. Δεν είμαι σίγουρος, εντάξει ξέρω αλλά είναι τελείως διαφορετικό. Θέλω να ζήσω λίγο την ατάκα της μάνας μου… όταν θα κάνεις παιδί θα με θυμηθείς», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Τώρα, ο δρόμος ανοίγει για τον δημοφιλή παρουσιαστή, έτσι ώστε να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο.

Πηγή: tanea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News