Ο Γ. Γεροντιδάκης για τη δολοφονία Κλεομένη: «Τον τραβούσα 80 μέτρα μέσα στη ζέστη»

Life
Ο Γ. Γεροντιδάκης για τη δολοφονία Κλεομένη: «Τον τραβούσα 80 μέτρα μέσα στη ζέστη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πιο δύσκολη σκηνή της σειράς «Άγριες Μέλισσες» - Πόσα κιλά πήρε ο ηθοποιός στην καραντίνα

Για μια από τις πιο δύσκολες σκηνές που γύρισε για τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» ,τη σκηνή της δολοφονίας του «Κλεομένη», μίλησε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Μιλώντας στο Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «The 2Night Show» ο τηλεοπτικός Μελέτης σημείωσε: «Η σκηνή με τη δολοφονία του Κλεομένη ήταν πολύ ιδιαίτερη, από τις πιο περίεργες στιγμές που έχω ζήσει στη δουλειά. Όποτε βλέπω το τελευταίο πλάνο με τον Θανάση. Τραβούσα τον Κλεομένη γύρω στα 80 μέτρα μέσα στη ζέστη. Στο τέλος είχαμε και οι δύο τα χέρια μας με πάγο. Ήταν πολύ δύσκολη σκηνή».

Και συμπλήρωσε: «Να πω μπράβο στο σκηνοθέτη μας και όλο το συνεργείο. Όποτε βλέπω το πλάνο του Θανάση στη σκηνή με τη δολοφονία είναι πάντα ανατριχιαστικό. Μετά τη σκηνή ήμασταν και οι δυο με πάγο. Τον λυπήθηκα το Θανάση γιατί του ασκούσα πίεση αληθινή. Όταν έμαθα ότι σκοτώνω τον Κλεομένη στεναχωρήθηκα. Δεν το περίμενα. Είχα ξεχάσει ότι με είχε ρίξει στο λάκκο, αλλά ο Μελέτης δεν το είχε ξεχάσει».

«Κάθε μέρα παίρνω τα σενάρια και πραγματικά είμαι έκπληκτος με αυτά που γράφουν. Δηλαδή τι γράφουν αυτοί οι άνθρωποι… Τα γράφουν με τέτοιο τρόπο που λες, ποιο είναι το επόμενο! Είναι τρομερό» πρόσθεσε σύμφωνα με το ethnos.gr γνωστός ηθοποιός.

«Στην πρώτη καραντίνα πήρα 10 κιλά»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός περιέγραψε ακόμη πώς πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα, λόγω της καραντίνας, και πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μέσα σ’ ένα χρόνο. Όπως είπε: «Τα Χριστούγεννα ήμουν σπίτι με δυο τρεις φίλους και μαγειρέψαμε όλοι. Τα δυο αδέλφια μου είναι σεφ. Έχω μάθει να τρώω καλά. Στην πρώτη καραντίνα πήρα 10 κιλά, αλλά δεν με απασχολούν αυτά. Λόγω της χρήσης της μάσκας μάθαμε να ακούμε και να βλέπουμε καλύτερα τον συνομιλητή μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News