Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός έγινε… πιλότος - Γιατί αποφάσισε να αλλάξει καριέρα;

Life
Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός έγινε… πιλότος - Γιατί αποφάσισε να αλλάξει καριέρα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιζαμπέλα Κογιεβίνα αποφάσισε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα

Η οικονομική κρίση την έφεραν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό της.

Ο λόγος για την Ιζαμπέλα Κογιεβίνα.

Η 42χρονη ηθοποιός, η οποία ξεκίνησε την τηλεοπτική της πορεία το 2003, δεν άργησε να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από αγαπημένα σίριαλ όπως τα «Ήρθε κι έδεσε», «Κάρμα», «Φίλα το βάτραχό σου» και «Κλεμμένα όνειρα», ενώ έχει παίξει και σε αρκετά επεισόδια του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Το μεγάλο όνειρό της από μικρή, ωστόσο, ήταν να πετάξει, κάτι που κατάφερε σχετικά νωρίς αποκτώντας ερασιτεχνικό δίπλωμα πιλότου.

Κάποια στιγμή αποφάσισε να προχωρήσει τις γνώσεις της στο αντικείμενο ένα βήμα παραπέρα και να γίνει επαγγελματίας. Όπως είχε δηλώσει μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξη, που την παραχώρησε την εποχή που διάβαζε για να περάσει τις εξετάσεις της, στην απόφασή της να πάρει επαγγελματικό δίπλωμα πιλότου συντέλεσε σε μεγάλο βαθμό η οικονομική αστάθεια στον χώρο της υποκριτικής την περίοδο της οικονομικής κρίσης και η αναζήτησή της για κάτι πιο σταθερό στα εργασιακά της.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram μια φράση του Ραλφ Ουάλντο Εμερσον που συνοψίζει όλο το νόημα του σκεπτικού της: «Από τη στιγμή που παίρνεις μία απόφαση, το σύμπαν συνωμοτεί για να την κάνεις πραγματικότητα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @isabella_kogevina

Πηγή: gossip-tv.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News