Αντιγόνη Ψυχράμη: Η συγκλονιστική της περιγραφή - «Με έπιασαν όμηρο και μου έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο»

Life
Αντιγόνη Ψυχράμη: Η συγκλονιστική της περιγραφή - «Με έπιασαν όμηρο και μου έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αντιγόνη Ψυχράμη περιέγραψε γιατί έχει κρίσεις πανικού και μετατραυματικό στρες

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η τραγουδίστρια Αντιγόνη Ψυχράμη, όπου περιέγραψε, μεταξύ άλλων, την ομηρεία της σε τράπεζα στο Μοσχάτο που της προκάλεσε μετατραυματικό στρες και κρίσεις πανικού.

Όπως είπε στο «Happy Day», το 200 την είχαν πιάσει όμηρο σε τράπεζα και της έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο. Αυτό της δημιούργησε κρίσεις πανικού μέχρι σήμερα.

«Ξεκίνησα εδώ και μία εβδομάδα ωτοβελονισμό για να με βοηθήσει έτσι στην ψυχολογία μου. Επειδή έχω έντονο άγχος κάποιες φορές παθαίνω κρίσεις πανικού ή ταχυκαρδίες. Οι κρίσεις ξεκίνησαν επειδή με είχαν πιάσει όμηρο σε μια ληστεία σε τράπεζα και μου είχαν βάλει πιστόλι στον κρόταφο.

Τότε είχαν ξεκινήσει οι κρίσεις πανικού, οπότε όταν έμεινα με το μωρό νόμιζα ότι θα μπει κάποιος στο σπίτι. Έγινε το 2004 σε μία τράπεζα στο Μοσχάτο. Γινόταν η ληστεία και επειδή ήμουν η τελευταία που μπήκε στην τράπεζα, με έπιασαν και μου έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο. Με έπιασε κεφαλοκλείδωμα ο ένας, με πέταξαν έξω και έφυγαν. Εκεί ήμουν ήρεμη, δεν κατάλαβα πολλά. Μετά από μία βδομάδα ξεκίνησα να παθαίνω όλο αυτό με τις κρίσεις πανικού, αλλά τώρα είμαι μια χαρά» εξήγησε η Αντιγόνη Ψυχράμη.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News