Ξέσπασε σε δάκρυα η Γλυκερία

Life
Ξέσπασε σε δάκρυα η Γλυκερία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εξομολόγηση, η συγκίνηση στον "αέρα" και το πρώτο της ψευδώνυμο

Συγκινητική και γεμάτη συναίσθημα ήταν η συνέντευξη της Γλυκερίας στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω. Η Γλυκερία ξέσπασε σε δάκρυα βλέποντας στο βίντεο το γιο της να μιλάει για την ίδια.

«Ήταν, είναι και θα είναι η φανταστική μαμά. Είμαστε πολύ φίλοι με ότι περιλαμβάνει αυτό, τις συμφωνίες μας, τις διαφωνίες μας, τα καβγαδάκια μας.Νομίζω ότι είναι φοβερή και σαν γιαγιά. Για μένα είναι τεράστια τιμή που παίζω με τη Γλυκερία, πέρα από το ότι είναι μητέρα μου και κάποιος μπορεί να θεωρεί ότι είναι πολύ εύκολο και δεδομένο. Είναι κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο η ίδια το κάνει και γίνεται μεγάλο με τον τρόπο που ερμηνεύει, με τον τρόπο της γενικά», είπε μεταξύ άλλων ο γιος της Γλυκερίας.

Το πρώτο της ψευδώνυμο

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια μίλησε ακόμη για την πρώτη της επαφή με τον χώρο του τραγουδιού. "Με ανακάλυψε ο Καλδάρας. Το πρώτο μου ψευδώνυμο ήταν Γλυκερία Λιβανού" δήλωσε. "Σε μπουάτ γνώρισα και τον σύζυγό μου" πρόσθεσε.

Η δημόσια πρόταση του Γιώργου Θεοφάνους στη Γλυκερία

Ο Νίκος Χατζηνικολάου κάλεσε τον Γιώργο Θεοφάνους για να συνομιλήσει με τη Γλυκερία, γεγονός που κατέληξε σε μια δημόσια επαγγελματική πρόταση. Μιλάγατε για το Ισραήλ προηγουμένως οπότε θα σου κάνω κι εγώ μια έκπληξη. Φέτος η Κύπρος γιορτάζει τα 60 χρόνια φιλίας με το Ισραήλ. Μου ζήτησε λοιπόν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου να κάνουμε μια τηλεοπτική εκπομπή, ζωντανή στην οποία θα είναι και ο Πρόεδρος του Ισραήλ.

Μου είπε “σε παρακαλώ θέλω να έρθεις να παίξεις στο πιάνο αλλά έχω μια παράκληση από την κυβέρνηση του Ισραήλ. Να παίξεις με τη Γλυκερία”.Εγώ με πολύ μεγάλη χαρά θα σε ενημερώσω γι’αυτό. Θα έρθει η ώρα να το κάνουμε αυτό και με τα ελληνικά τραγούδια αλλά και με στίχους στα εβραΐκα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News