«My Style Rocks» - Κωνσταντίνα Παγάνη: Η τραγική ιστορία της Κρητικιάς εστεμμένης

Life
«My Style Rocks» - Κωνσταντίνα Παγάνη: Η τραγική ιστορία της Κρητικιάς εστεμμένης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κρητικιά Κωνσταντίνα Παγάνη έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις στο ριάλιτι μόδας  

Δύο χρόνια συμπληρώνονται, τον ερχόμενο μήνα, από τον τραγικό θάνατο της μητέρας της Κρητικιάς εστεμμένης και παίκτριας του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», Κωνσταντίνας Παγάνη.

Τον Οκτώβριο του 2018, η Κρητικιά «έχασε» τη μητέρα της και μάλιστα από τα χέρια του ίδιου της του θείου, μετά την άγρια δολοφονία της στα Καμίνια.

Όπως είχε τονίσει, για το περιστατικό, η ίδια η Κωνσταντίνα στο neakriti.gr:

«Η μητέρα μου πήγαινε να ανοίξει το μαγαζί μας και εκεί ήταν ο θείος που την πλησίασε και την σκότωσε. Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν προστριβές στην οικογένεια.

Χθες το βράδυ υπήρξε ένας μεγάλος καβγάς. Η αδερφή μου ζήτησε από το θείο να φύγει από το σπίτι. Με αυτήν την απόφαση ήταν σύμφωνη και η μητέρα μου. Όμως ο θείος φαίνεται να μην το δέχτηκε… με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν όλα όσα έγιναν. Με την μητέρα μου είχαν καλές τυπικές σχέσεις, μας λάτρευε όλους και τίποτα δεν έδειχνε ότι θα προχωρούσε σε μια τέτοια κίνηση.

Το τελευταίο διάστημα ο ίδιος δεν ήταν καλά φαίνεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Δεν έδειχνε όμως κάτι άσχημο».

Πάντως, δύο χρόνια μετά, η Κωνσταντίνα μίλησε για την άγρια δολοφονία της μητέρας της στο πλατό του «My Style Rocks», σε ερώτηση της Έλενας Χριστοπούλου για το αν το έχει ξεπεράσει:

«Δε το ξεπέρασα. Δε το ξεπερνάς. Το έχω φιλοσοφήσει πάρα πολύ. Ένας μορφωμένος άνθρωπος, δεν είσαι μορφωμένος μόνο όταν έχεις γνώσεις αλλά και όταν μπορείς να διαχειριστείς πέντε πράγματα. Εμένα, επειδή η μαμά μου με μεγάλωσε όπως και τα αδέρφια μου, μας είχε μάθει να είμαστε δυνατοί και να αντιμετωπίζουμε όλες τις δυσκολίες με ψυχή και τσαμπουκά. Πολλοί κατέκριναν το γεγονός ότι την επόμενη μέρα μίλησα στις κάμερες… Θεωρώ ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις. Εγώ ξέρω τι πέρασα και πως το βιώνω όλο αυτό… Ήταν τυχαίο το γεγονός ότι πήρα μέρος σε έναν διαγωνισμό για την εξάλειψη της οικογενειακής βίας, δεν ήταν κάτι που είχα βιώσει μέχρι τότε, μέχρι το 2017».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News