Δύο Κρητικοί εισβάλλουν στο αμφιλεγόμενο Big Brother

Life
Δύο Κρητικοί εισβάλλουν στο αμφιλεγόμενο Big Brother

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ριάλτι επέστρεψε παρά τις αντιδράσεις

Πρεμιέρα έκανε το αμφιλεγόμενο για πολλούς ριάλιτι Big Brother με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη και τη συμμετοχή του Ανδρέα Μικρούτσικου. Το ριάλιτι που έχει επικριθεί όσο κανένα άλλο στο παρελθόν επανήλθε, παρά το γεγονός ότι δεν προσφέρει καμία ουσιαστική ψυχαγωγία και έχει χαρακτηριστεί αρκετές φορές απαράδεκτο και υποβαθμισμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Εκείνο που ωστόσο προβληματίζει είναι ότι παρά τις έντονες αντιδράσεις, το ριάλτι κατέγραψε στο παρελθόν και συνεχίζει να καταγράφει υψηλή τηλεθέαση παρά το χαμηλό του ποιοτικό επίπεδο. 

7 άνθρωποι καλούνται να συγκατοικήσουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το 24ωρο ενώ στόχος είναι το έπαθλο των 100.000€. 

Οι δύο Κρητικοί

Στο σπίτι αποφάσισαν να μπουν και δύο Κρητικοί. Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είναι 31 ετών, κατάγεται από την Κρήτη και είναι bartender. Σπούδασε μηχανολογία στο Λονδίνο αλλά όπως λέει δεν ήθελε να το ακολουθήσει ως επάγγελμα. Περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο και είναι πολύ αυστηρός με τη διατροφή του, ενώ δεν αντέχει την ακαταστασία και ενοχλείται όταν πειράζουν τα πράγματά του.

Η Άννα- Μαρία Ψυχαράκη δηλώνει δικηγόρος. Όνειρο της 36χρονης Κρητικιάς είναι να κάνει έναν παραδοσιακό κρητικό γάμο. Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της ως παρορμητική, αυστηρή και λίγο ζηλιάρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News