Ιωάννα Μαλέσκου: «Η ΚΡΗΤΗ TV είναι όλη μου η ζωή! Θα είναι ένα τεράστιο κομμάτι στην καρδιά μου»

Life
Ιωάννα Μαλέσκου: «Η ΚΡΗΤΗ TV είναι όλη μου η ζωή! Θα είναι ένα τεράστιο κομμάτι στην καρδιά μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποχαιρέτησε συγκινημένη τη Διοίκηση, τους συναδέλφους της, καθώς και τους τηλεθεατές η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι», Ιωάννα Μαλέσκου

«Η ΚΡΗΤΗ ΤV είναι όλη μου η ζωή. Εμπειρίες, συναισθήματα, σκέψεις. Η KΡΗΤΗ ΤV ήταν ένα μεγάλο σχολείο και θα είναι για μένα ένα τεράστιο κομμάτι στην καρδιά μου! Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Ότι και αν γίνει».

Με αυτά τα λόγια αγάπης, προς τον Όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV, η εντυπωσιακή και γλυκιά παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλό Μεσημέρι» της ΚΡΗΤΗ TV Ιωάννα Μαλέσκου, αποχαιρέτησε συγκινημένη τη Διοίκηση, τους συναδέλφους της και τους τηλεθεατές, οι οποίοι, όλα αυτά τα χρόνια, στήριξαν, αγκάλιασαν και αγάπησαν την λαμπερή παρουσιάστρια!

«Ήταν η τηλεοπτική τους συντροφιά, ο δικός τους άνθρωπος, με τον οποίο μοιράζονταν όμορφες, χαρούμενες, δυνατές, δύσκολες, συγκινητικές και δημιουργικές στιγμές. Δεν ήταν άλλη, από την πανέμορφη Ιωάννα, όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά, καθώς η ψυχή της φώτιζε το πρόσωπο της, το χαμόγελο της, το άστρο της!

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής για τη σεζόν «Καλό Μεσημέρι», οι τηλεθεατές πήραν μια μικρή… γεύση από την πρώτη εκπομπή με καλεσμένο τον αγαπημένο ηθοποιό Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από το άστρο της Ιωάννας.

Δυνατές, όμορφες, συγκινητικές στιγμές. Τα πάντα συνδυασμένα μοναδικά, με τη δυνατή λάμψη της Ιωάννας!

Ενημέρωση και Ψυχαγωγία, μέσα από το «Καλό Μεσημέρι», με την Ιωάννα Μαλέσκου, να βάζει ανεξίτηλα τη σφραγίδα της, στα τηλεοπτικά δεδομένα της Περιφερειακής Τηλεόρασης, κερδίζοντας τους τηλεθεατές, λαμβάνοντας εκατοντάδες μηνύματα αγάπης και θαυμασμού, σε καθημερινή βάση.

Στοίχημα που κερδήθηκε μέσα από αρκετή δουλειά, προετοιμασία, μα πάνω από όλα αλήθεια, αγάπη και σεβασμό προς τους πολίτες της Κρήτης, της Κύπρου και της υπόλοιπης χώρας. Και όλα αυτά με χαμόγελο και αισιοδοξία, από την εντυπωσιακή, λαμπερή και γλυκιά παρουσιάστρια, η οποία «μαγνήτιζε» τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση, σε κάθε της φράση.

Στο όμορφο αυτό ταξίδι, φιλοξενήθηκαν σημαντικές προσωπικότητες, από τον χώρο της τέχνης και των γραμμάτων και όχι μόνο, οι οποίοι επίσης εντυπωσιάστηκαν από την εκθαμβωτική Ιωάννα.

Με θεματολογία πλούσια και πολυεπίπεδη, το «Καλό Μεσημέρι», κρατούσε αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, ενώ οι λαχταριστές συνταγές του Θέμου Ρήγα ανέβασαν το επίπεδο της ποιότητας και των γεύσεων.

Ιωάννα και Θέμος, χαρακτηρίστηκαν ως το… αχτύπητο δίδυμο στη κουζίνα, με το χιούμορ να «χτυπά» κόκκινο.

Επί 2,5 ώρες, η Ιωάννα Μαλέσκου έδινε τον καλύτερο της εαυτό. Ακόμα και σε δύσκολες στιγμές, οπότε ξέσπασε η πανδημία του Κορωνοϊού, η Ιωάννα ήταν εκεί… στον τηλεοπτικό αέρα, μεταφέροντας όλες τις εξελίξεις, με δύναμη ψυχής!

Μαρία Σπουρδαλάκη, Γεωργία Μακάκη, Μάνος Δασκαλάκης και Νίκος Παναγιωτόπουλος βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής και μοιράστηκαν όμορφες στιγμές με την Ιωάννα.

Οι συνάδελφοι της, έζησαν μοναδικές στιγμές στο πλευρό της λαμπερής Ιωάννας, τις οποίες κρατούν ως «φυλαχτό». «Ήταν τιμή μας που συνεργαστήκαμε με την Ιωάννα», υποστηρίζουν.

« Δυσκολεύομαι πάρα πολύ σήμερα, γιατί αγαπώ αυτό που κάνω, αγαπάω εσάς.  Όλο αυτό.  Είναι η ζωή μου.  Αυτό το «κομμάτι» μου σήμερα πονάει», ανέφερε στους συνεργάτες – φίλους της, η Ιωάννα η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, λέγοντας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κρήτη TV, η οποία αγκάλιασε, στήριξε την λαμπερή παρουσιάστρια.

« Ευχαριστώ τον κ. Αντώνη Δημητρίου, την Ελένη Κοκοσάλη, όλη την ομάδα στο εμπορικό τμήμα, στο λογιστήριο, όλους τους ανθρώπους στους διαδρόμους του καναλιού, με τους οποίους ανταλλάσσαμε καλημέρα και έναν καλό λόγο ….» , υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Μαρία Σπουρδαλάκη:  « Θέλω να σε ευχαριστήσω γιατί δεν πίστευα ποτέ ότι θα κάνω αυτό το ξεκίνημα. Να ..μπω αρχικά στον χώρο της δημοσιογραφίας και να έχω έναν άνθρωπο έμπειρο, επαγγελματία δίπλα μου, ο οποίος να μου δείχνει τα σωστά βήματα, με στοργή και αγάπη.  Ότι μου είπες, ήταν μέσα από την καρδιά σου.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ.  Και όπως σου έχω ξαναπεί, αίσθηση θα κάνει η παρουσία σου στην Αθήνα, γιατί ξεχωρίζεις, έχεις όλα τα φόντα!»

Γεωργία Μακάκη: « Το 2020 ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για μένα, διότι γνώρισα έναν αληθινό, υπέροχο άνθρωπο με όμορφη ψυχή.  Γνώρισα μια αληθινή φίλη, σε μια δύσκολη χρονική περίοδο, όπως αυτή της Πανδημίας του Κορωνοϊού.  Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι όμορφη, έξυπνη, έχει λάμψη, άστρο και έχει όλο το «πακέτο» που την κάνουν μοναδική, όταν αρκετοί άλλοι ξεθωριάζουν χωρίς λάμψη και περιεχόμενο».

Μάνος Δασκαλάκης: « Ιωάννα, έχεις καταφέρει κάτι που αλλάζει τη ρότα της Ελληνικής Τηλεόρασης και δεν το λέω με κανένα ίχνος …υπερβολής.  Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε τη μεγάλη ανατροπή.  Είναι ένας θησαυρός στην Ελληνική Τηλεόραση».  Μάλιστα, ο Μάνος Δασκαλάκης αποχαιρέτησε την Ιωάννα, με το τραγούδι « ο Καθρέφτης» του Φοίβου Δεληβοριά, σημειώνοντας ότι « έχω μπροστά μου συνεχώς έναν καθρέφτη.  Ο δικός σου καθρέπτης Ιωάννα λέει αλήθειες».

Νίκος Παναγιωτόπουλος : « Η καλύτερη επιβράβευση για σένα, είναι όλα αυτά τα όμορφα λόγια των συνεργατών σου, όλα αυτά τα χρόνια στην Κρήτη TV. Είναι όλοι! Όλοι έχουν να πουν κάτι καλό για την Ιωάννα.  Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται ούτε να σε ξεχάσουμε, ούτε να μας ξεχάσεις».

Αρμονία, αγάπη, σεβασμός και… πείσμα για το καλύτερο, το δημιουργικό, το φωτεινό, γιατί τηλεόραση είναι ψυχή!

Αυτό ήταν το ζητούμενο για το «Καλό Μεσημέρι»!

Η ζωή κάνει κύκλους, έτσι και το «Καλό Μεσημέρι», με τις ευχές να είναι γραμμένες με χρυσόσκονη και ψυχή, όπως αρμόζει στην Ιωάννα!

Ένας όμορφος και γεμάτος στιγμές κύκλος κλείνει με επιτυχία ενώ ένας νέος ανοίγει, με το «Καλό Μεσημέρι» να εύχεται Καλό Καλοκαίρι!

Δείτε τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την εκπομπή: 

https://www.youtube.com/watch?v=fN6dGjcX6TM?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News