H Σίσσυ Χρηστίδου με μαγιό – Πως έχασε κιλά

Life
H Σίσσυ Χρηστίδου με μαγιό – Πως έχασε κιλά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακή εμφάνιση της παρουσιάστριας

Αδύνατη και ανανεωμένη ποζάρει με μαγιό η Σίσσυ Χρηστίδου που φαίνεται ότι υποδέχτηκε το καλοκαίρι έχοντας χάσει πολλά κιλά. Στην τελευταία φωτογραφία που έχει ανεβάσει στο instagram, η Σίσσυ ποζάρει με μαγιό και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Πώς έχασε τα κιλά που ήθελε

Μετά από πολλές ερωτήσεις από τους followers της, η ίδια είχε σύμφωνα με το thetoc.gr μιλήσει πριν από λίγο καιρό για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να χάσει τα κιλά που ήθελε: "Ναι βρίσκομαι σε δίαιτα, ναι έχει πάει αρκετά καλά το πράγμα. Καταρχάς βρίσκομαι ακόμα σε διαδικασία, οπότε δεν είμαι έτοιμη να σας μιλήσω γι’ αυτό. Δεν υπάρχει όμως κάποια μαγική συνταγή αν περιμένετε. Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει.

Έχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας-σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα. Θέλω απλά να κάνω τα πράγματα σωστά, καταλαβαίνω γιατί με βομβαρδίζετε με ερωτήσεις και μοιραζόμαστε τον ίδιο καημό".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Be fully awake if you want to dream 🌤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou) στις

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News