Ετεοκλής Παύλου: «Ένιωσα το κρύο του θανάτου όταν με πυροβόλησαν - Έχω εικόνες από τη στιγμή που μου έκοβαν το πόδι»

Life
Ετεοκλής Παύλου: «Ένιωσα το κρύο του θανάτου όταν με πυροβόλησαν - Έχω εικόνες από τη στιγμή που μου έκοβαν το πόδι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ετεοκλής Παύλου περιγράφει τη στιγμή του πυροβολισμού, αλλά και του χειρουργείου του

Συγκλονίζει η περιγραφή του Ετεοκλή Παύλου για τον πυροβολισμό που τον οδήγησε σε κώμα, αλλά και στο να «χάσει» το πόδι του.

«Στα 23 με πυροβόλησαν»

«Δούλευα υποδοχή σε ένα βραδινό μαγαζί. Στα 23 με πυροβόλησαν. Τη στιγμή εκείνη ένιωσα έντονο πόνο γιατί η σφαίρα πέρασε όλα τα ζωτικά μου όργανα. Έκανα πολλά χειρουργεία μεγάλου ρίσκου. Ένιωσα ότι πεθαίνω, ότι ξεψυχάω. Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος.

Η κουβέντα που είπα μέσα μου ήταν “όχι ρε φίλε, πέθανα”. Μου έχει μείνει χαραγμένη αυτή η έκφραση. Ήμουν σε τεχνητό κώμα για ένα μήνα. Η μητέρα μου έμαθε στις ειδήσεις ότι πυροβολήθηκα. Όταν μπόρεσα να μιλήσω είπα δώστε μου δύο πατερίτσες να φύγω. Το πόδι μου ακρωτηριάστηκε όσο ήμουν σε κώμα.»

«Έχω εικόνες από τη στιγμή που μου έκοβαν το πόδι»

«Έχω εικόνες από τη στιγμή που μου έκοβαν το πόδι. Όταν είσαι σε τεχνητό κώμα και αποκολλιέται κάτι μεγάλο από το σώμα σου, πολλές φορές ο οργανισμός μπορεί να ανοίξει τα μάτια. Δεν ένιωθα πόνο, αλλά άνοιξα τα μάτια και το είδα. Μόνο και μόνο το συναίσθημα ότι πεθαίνεις είναι κάτι που το κουβαλάς για πάντα μέσα σου είναι πολύ τρομακτικό», είπε μεταξύ άλλων ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: in.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News