Τι αποκαλύπτει στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη - Αποχωρεί τελικά από τον Alpha;

Life
Τι αποκαλύπτει στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη - Αποχωρεί τελικά από τον Alpha;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στενή συνεργάτιδα της Μενεγάκη επιβεβαιώνει την απόφαση της Ελένης να φύγει από τον Alpha

Η στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη Κάλλια Καστάνη, επιβεβαιώνει την έντονη φημολογία περί οριστικής απόφασης της όμορφης παρουσιάστριας να αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha.

Ειδικότερα, το τελευταίο διάστημα μετά τη λήξη και του συμβολαίου της Ελένης Μενεγάκη τον Ιούνιο, πολλά λέγονται και γράφονται περί αποχώρησής της από το κανάλι.

Μάλιστα, αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ίδια έχει επιλέξει να μην μπει καν στη διαδικασία διαπραγμάτευσης με το κανάλι στο οποίο έχει τηλεοπτική παρουσία τα τελευταία 15 χρόνια της καριέρας της. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν υπήρχε καμία δήλωση που να επιβεβαιώνει την φήμη.

Απάντηση στο ερώτημα αν τελικά μένει ή φεύγει έδωσε η Κάλλια Καστάνη στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. «Η Ελένη θα βάλει πλάτη για τους συνεργάτες της. Αυτό ισχύει και δε μπορεί να το αρνηθεί κανένας από όσους συνεργάστηκαν μαζί της όλα αυτά τα χρόνια. Προφανώς υπάρχει ένα γεγονός, πως η Ελένη έχει αποφασίσει να σταματήσει. Από εκεί και πέρα το συμβόλαιό μου εμένα τελειώνει στις 30 Ιουνίου. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση, καμία ενημέρωση» είπε η δημοσιογράφος, όπως είδαμε το πρωί της Πέμπτης στο «Πρωινό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News