Μαρία Κίτσου: Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα - Γιατί δεν βλέπει τη σειρά ο αδερφός της;

Life
Μαρία Κίτσου: Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα - Γιατί δεν βλέπει τη σειρά ο αδερφός της;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί μίλησε για την κατάθλιψη και τι ομοιότητες έχει με τη "Λενιώ"

Καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω ήταν η Μαρί Κίτσου που πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες» και η οποία  μίλησε χωρίς περιστροφές για την κατάθλιψη.

Όπως είπε: “Το αποφάσισα σαν να έχω μια ευθύνη γι’ αυτό, σαν να έχω ένα καθήκον να βγω να το πω και να καταρρίψω ένα ταμπού -τουλάχιστον με το μικρό μου μερίδιο ότι μπορώ να κάνω. Να πω ότι είναι μια ψυχική νόσος, μια ασθένεια σαν όλες τις άλλες. Δηλαδή, έχεις πρόβλημα να πεις “έχω το συκώτι μου, πνευμονία, συνάχι”;

Πήρα την απόφαση πολύ συνειδητά να μιλήσω γι’ αυτό, το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δηλαδή, ακόμα και να μιλάς γι’ αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πολεμιέται όμως, υπάρχουν τρόποι να λυτρωθείς από αυτό, να βγεις από αυτό και γι’ αυτό το έκανα, για να δώσω παράδειγμα ότι δεν είναι ταμπού. Να μπορούν να μιλήσουν τα παιδιά στις οικογένειές τους, να μπορούν να μιλήσουν οι γυναίκες στον σύντροφό τους, οι άντρες στις γυναίκες τους, οι φίλοι με τους φίλους. Να ζητήσουν βοήθεια, δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα θα τους φύγει ένα μεγάλο βάρος και θα γίνουν καλά”, εξομολογήθηκε η Μαρία Κίτσου.

Μιλώντας για τις «Άγριες Μέλισσες», η Μαρία Κίτσου επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα της σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν στα μέση Μάη.

Η τελευταία φορά που "έπαιξε" ξύλο

Η Μαρία Κίτσου μίλησε για το ρόλο της Λενιώς και τις ομοιότητες με το χαρακτήρα της αφού όπως είπε χαρακτηριστικά: «Έχω κοινά με την "Ελένη" από τις "Άγριες Μέλισσες". Έχω βαθιά ανεπτυγμένο το αρσενικό στοιχείο μέσα μου. Είμαι πολύ τσαμπουκάς. Και ως οδηγός και ως συνοδηγός το ίδιο. Τελευταία φορά που έπαιξα ξύλο με κάποιον ήταν πριν 10 χρόνια. Είχα μια γουρούνα και είχα παρκάρει κάπου που δεν άρεσε στον ιδιοκτήτη και παίξαμε ξύλο και νίκησα. Το λεξιλόγιο μου είναι πλουσιότατο»!

Γιατί ο αδερφός της δεν βλέπει τη σειρά

Ζωντανά από την Αμερική που ζει μόνιμα και κάνει τη διδακτορική του διατριβή στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, μίλησε και ο αδερφός της Μαρίας Κίτσου, Μιχάλης που εξήγησε τους δύο λόγους που δεν βλέπει στην τηλεόραση τη σειρά όπου πρωταγωνιστεί η αδερφή του .

Όπως είπε: «Δεν την παρακολουθώ. Δεν έχω δει κανένα επεισόδιο. Έχω παρακολουθήσει το τρέιλερ. Ο Υπάρχον δυο λόγοι. Ο πρώτος λόγος είναι ο φόρτος εργασίας που έχω. Δεν υπάρχει χρόνος για να την παρακολουθήσω. Ο δεύτερος λόγος που και να είχα χρόνο μάλλον δεν θα την παρακολουθούσα τη Μαρία, είναι για την ποιότητα της Μαρίας ως ηθοποιού. Η Μαρία όταν υποδύεται, δε γίνεται ο ρόλος, είναι ο ρόλος. Μετουσιώνεται στον ρόλο. Αυτό προσωπικά μου δημιουργεί ένα πρόβλημα οντολογικό. Όταν βλέπω μια γυναίκα να πάσχει κι ας ξέρω πως δεν είναι πραγματικότητα, αμέσως μου φέρνει στην επιφάνεια τέτοια συναισθήματα… Η πάσχουσα γυναίκα, η έννοια του πάθους. Αυτό δε μπορώ να το αντέξω. Όταν ήμουν στην Ελλάδα την είδα σε τρία θεατρικά. Είχε καταφέρει να με κάνει να συμπάσχω μαζί της. Η Μαρία δεν παίζει, είναι αυτό που υποδύεται» εξήγησε ο αδερφός της Μαρίας Κίτσου.

Δείτε το απόσπασμα του zappit.gr οπου μιλάει για την κατάθλιψη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News