Δέσποινα Βανδή: Η «Έλλη Μαρά» και η «κόντρα» της με τη Βίσση - Τι είπε για εκείνη ο Νικολαΐδης

Life
Δέσποινα Βανδή: Η «Έλλη Μαρά» και η «κόντρα» της με τη Βίσση - Τι είπε για εκείνη ο Νικολαΐδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής αλλά και της προσωπικής της ζωής

Για όλα μίλησε η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω».

Οι μέρες της καραντίνας

«Εκεί γύρω στις 20 μέρες είπα δεν είμαι καλά» ομολόγησε η Δέσποινα Βανδή μιλώντας για την καραντίνα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. «Οι πρώτες τρεις εβδομάδες ήταν διαχειρίσιμες» είπε ενώ για να μπορέσει να νιώσει καλύτερα άρχισε να κάνει… περπάτημα.

Μου λείπουν οι φίλοι μου και ότι δεν έχω την επιλογή να βγω -όχι ότι έβγαινα- να κάνω μια βόλτα, να πάω σε ένα ταβερνάκι», δήλωσε μεταξύ άλλων η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Από «Έλλη Μαρά» σε «Δέσποινα Βανδή»

Όπως είναι γνωστό, το όνομα «Δέσποινα Βανδή» πρόκειται για καλλιτεχνικό ψευδώνυμο της Δέσποινας Μαλέα, και η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως είχε επιλέξει το «Έλλη Μαρά» μιας και, αρχικά, τραγουδούσε κρυφά από τους γονείς της στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια, όμως, για λόγους ευκολίας το άλλαξε σε «Δέσποινα Βανδή» ύστερα από προτροπή του Μίνωα Μάτσα παρά το ότι, στην αρχή, κάποιοι θεωρούσαν πως είχε συγγενική σχέση με τον Αντώνη Βαρδή.

«Η Δέσποινα είναι μια σπουδαία γυναίκα»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για τον πολύχρονο γάμο του με τη Δέσποινα Βανδή, κατά τη διάρκεια του οποίου έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Ο -άλλοτε- ποδοσφαιριστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για τη σύζυγό του, χαρακτηρίζοντάς την ως «σπουδαία γυναίκα».

Επίσης, μίλησε για τη γνωριμία τους, τη ζωή τους στη Μαδρίτη και αποκάλυψε πως το αγαπημένο του τραγούδι από τη δισκογραφία της Δέσποινας Βανδή είναι το «Θυμήσου». https://www.youtube.com/watch?v=g818SmLGVFk

«Δεν υπήρξε κόντρα με τη Βίσση»

Ερωτηθείσα για τη φημολογούμενη κόντρα της με την Άννα Βίσση, η Δέσποινα Βανδή απάντησε πως δεν υπήρξε και αυτή τροφοδοτείτο από τα μέσα ενημέρωσης.

Μάλιστα η ίδια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας της με την Άννα Βίσση.

«Η συνεργασία με τον Φοίβο έπρεπε να τελειώσει»

Η Δέσποινα Βανδή είπε ότι μεγάλο μέρος της δισκογραφίας της έχει ταυτιστεί με τον Φοίβο και μίλησε για το τέλος της συνεργασίας τους, λέγοντας ότι της άφησε γλυκόπικρα συναισθήματα.

Η τραγουδίστρια, μάλιστα, τόνισε πως «Ήταν ένας χωρισμός που έπρεπε να συμβεί. Θεωρώ ότι είχαμε κάνει έναν κύκλο και οι δύο και έπρεπε να κλείσει για το καλό μας. Δεν αποκλείω καθόλου να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον, καθώς τον εκτιμώ αφάνταστα».

Ακόμα, η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε πως απέρριψε το τραγούδι «Θυμός» δια χειρός Γιώργου Θεοφάνους, το οποίο τελικά ερμήνευσε η Πάολα.

Πηγή: in.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News